XS
SM
MD
LG

OL Smedereva: Drugovac - Vučak 2:0

Zaslužena pobeda domaćih, plod je velike želje i borbenosti momaka u zelenim dresovima. Odbranom je sjajno komandovao kapiten Milić Vladislav, na poziciji prednjeg “izginuo “ je Djordjević Ivan popularni Čuki. Vodeći gol remek delo je Milana Mirkovića popularnog Erica iz slobodnog udarca, iskosa sa desne strane, sa nekih 20-ak metara od gola. Šutirao je pored živog zida, pored same stative u golmanom ugao, neodbranjivo za vodjstvo i veliko slavlje domaćih.

U drugom delu domaći su igrali niz vetar, golman gostiju odbranio je kazneni udarac, ali su domaći nastavili borbeno, srčano. Milošević Aleksandar izašao je sam ispred golmana,  pogodio stativu, a onda pet minuta pre kraja stigao u jednoj situaciji pre golmana, otišao u desno stranu, a onda skoro iz mrtvog ugla pogodio mrežu gostiju i rešio pitanje pobednika. Posle remija Podunavca momci iz Drugovca došli su na bod od lidera i u sledćem kolu dočekuju ekipu 7. juli. Novi trener Radivoje Karić zakazao je trening u utorak od 20 časova, pod reflektorima na stadionu “Mladost” u Drugovcu.

Utakmicu u timu Drugovca su poceli: Zivković Dejan, Brkić Boban, Mirković Marko, Živojinović Nikola, Milić Vladislav, Djordjević Ivan, Karić Mladen, Mirković Marko, Milošević Aleksandar, Mirković Milan i Pavlović Miloš. Drugo poluvreme umesto Brkić Bobana odigrao je odlično Milojević Mladen.


Drugovac 2 : 0 Vučak
7. Jul 3 : 3 Podunavac
Landol 1 : 0 Petrijevac
Ravni Gaj 2 : 5 Badljevica
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Podunavac 5 4 1 0 13
2 Drugovac 5 4 0 1 12
3 Badljevica 5 3 0 2 9
4 Vučak 5 3 0 2 9
5 7. Jul 5 2 2 1 8
6 Landol 5 1 2 2 5
7 Ravni Gaj 5 0 1 4 1
8 Petrijevac 5 0 0 5 0