XS
SM
MD
LG

Bez golova u derbiju Šefilda

Šefild Vensdej i Šefild Junajted podijelili su bodove u ''derbiju grada čelika'' u okviru 35. kola Čempionšipa. Prvi put u istoriji, odigrali su po treći put zaredom 0-0.

Prvo poluvrijeme bilo je izuzetno loše. Igralo se u skladu sa igrama u poslednja dva derbija kada je bilo 0-0 oba puta. Junajted je bio nešto bolji rival ali ni oni nisu odigrali ništa spektakularno u prvom poluvremenu.

Drugo poluvrijeme krenulo je u puno boljem ritmu. Flečer je pokušao za domaće dok Šarp nije uspio reagovati na pravi način nakon centaršuta Norvuda. Sledeću šansu imali su fudbaleri Vensdeja ali pokušaj Aronsa je izblokiran. Novu veliku šansu imao je Vensdej ali Hačinson nije iskoristio zicer. Bolje rečeno, njegov udarac sjajno je odbranio Henderson.

Junajted je potom preuzeo inicijativu. Šarp je zamalo savladao Vestvuda koji je sjajno odbranio. Potom je Krejni pokušao nakon sjajnog solo prodora ali je ostalo 0-0. U sudijskoj nadoknadi Arons je pokušao domaćima donijeti tri boda ali njegov udarac otišao je preko gola.

Junajted je sa ovim bodom treći na tabeli Čempionšipa dok je Vnesdej 13.

Foto: Twitter