XS
SM
MD
LG

Nedelja je dan za ragbi - najmlađi kao uvertira u finale kupa za seniore!

Teren pokraj Savskog jezera biće u nedelju pred nama poprište pravog ragbi festivala! Iskoristite slobodno vreme i odlične vremenske uslove da provedete dan uz porodicu i ragbi na Adi Ciganliji! Četvrtog novembarskog dana nas očekuje celodnevni ragbi program, a satnica je sledeća:

Najpre će na teren izaći najmlađi ragbisti iz cele Srbije da kroz igru i druženje naprave najbolju moguću uvertiru finala kupa Srbije za seniore kojim se stavlja tačka na sezonu 2018. 

Pozivamo vas da prisustvujete još jednom u nizu uzbudljivih turnira petlića i pionira i bodrite svog favorita do pobede!

17:00 – FINALE KUPA SRBIJE

Susret prvotimaca u plavim i crveno – belim dresovima je zakazan za 17 časova, a kao što i dolikuje finalu, očekujemo uzbudljivu utakmicu starih znanaca i ragbi drugara. Očekuje se izuzetno napet i izjednačen duel budući da je ekipa BRK Crvena Zvezda prešla preko poteškoća koje su ih pratile kroz ovu sezonu i sputavale, no ni naši Građevinari nisu poznati kao ekipa koja daje manje od 101%.

Ne preostaje ništa više do da pozovemo sve poštovaoce ragbi igre da dođu i uživaju u sportskom danu na Adi sa porodicom i prijateljima.

Poseban poziv upućujemo svim prijateljima i navijačima ragbi kluba Rad da svojim bodrenjem i podrškom sa tribine pomognu našim momcima da osvoje prestižan trofej – Kup Srbije!

Izvor: rugbypobednik.com