XS
SM
MD
LG

Večiti rivali osigurali nova finala

Ragbisti Partizana i Crvene zvezde nastavljaju borbu za preostala dva trofeja u srpskom ragbiju 13 pošto su osigurali plasmane u finala Balkan Super Lige i Super Lige Srbije. Crno-beli su proteklog vikenda u polufinalu regionalnog šampionata eliminisali Partizan (50:34 (26:6), dok su crveno-beli lako u polufinalu nacionalnog prvenstva savladali Radnički u Nišu sa 92:2 (46:0).

Partizan - Dorćol

Znatno teže nego u prethodna četiri duela ove sezone, Partizan je savladao Dorćolce, koji su povratkom nekoliko veterana očekivano bili mnogo teži rival. Nekadašnji šampiona je čak bio na pragu preokreta pošto se primakao i na poen minusa tokom drugog poluvremena, međutim domaćin je na stadionu FK Heroj Polet u Jajincima osigurao plasman u novo finale Balkan Super Lige.

Partizan - Dorćol

Crno-beli su branioci trofeja nakon što su osvojili prošle sezone prvi regionalni šampionat i u finalu će čekati pobednika duela Kadikoj Bulsa i Crvene zvezde. Taj polufinalni meč igra se narednog vikenda, 3. novembra, dok će se finale igrati dve nedelje kasnije, 18. novembra.

Prethodno biće odlučeno koja će ekipa osvojiti prvenstvo Srbije u čijem finalu se nalazi branilac trofeja iz prošle sezone, ragbisti Zvezde. Ranički je znao da iznenadi crno-bele, ali ovoga puta u Nišu nije bilo dileme i gosti su odneli ubedljivu pobedu nastavivši tako svoj niz bez poraza u svim takmičenjima u ovoj sezoni.

Partizan - Dorćol

U finalu Super Lige Srbije 11. novembra Zvezda čeka pobednika novog duela Partizana i Dorćola koji se igra za naredog vikenda. Domaćin bi ponovo trebalo da budu crno-beli.