XS
SM
MD
LG
01.03.2018 Administrator

Aleksandar Radosavljević novi šef stručnog štaba

Muški tim RK Radnički 1964 je dobio novog šefa stručnog štaba, trofejnog trenera Aleksandra Radosavljevića, koji na dužnost stupa 1. marta.

Nakon iznenadne bolesti šefa stručnog štaba muške ekipe,klub je doneo odluku da angažuje Aleksandra Radosavljevića, prekaljenog i iskusnog profesionalca, koji je u karijeri vodio značajan broj renomiranih klubova. Sarađivao sam sa njim u ŽRK Radnički u vreme najvećih uspeha i osvojenih trofeja i znam odlično o kakvom je stručnjaku reč. Uveren sam da smo povukli dobar potez i da će ekipa na čelu sa njim dobiti dodatnu dimenziju. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Bojanu Milentijeviću za sve što je uradio u stvaranju, kreiranju i napretku kluba - istakao je direktor SPD RK Radnički 1964 Stavro Rašković.

Radosavljević je potpisao ugovornu obavezu zaključno sa krajem sledeće sezone, a već u narednom kolu u Leskovcu će predvoditi tim sa klupe.

Poziv da preuzmem najmlađi tim u ligi je za mene čast i izazov koji svakom treneru stvaraocu imponuje. Nadam se da će se ovi mladi igrači veoma brzo navići na moj sistem rada i svojim igrama doprineti da u narednoj sezoni izborimo plasman u Super ligu Srbije a u bliskoj budućnosti dobiti šansu u nacionalnom timu- poručio je šef struke Radničkog Aleksandar Radosavljević.

Ujedno su vernost klubu overili Rodoljub Kurandić, šef stručnog štaba ženske ekipe, kao I treneri omladinske škole Andreja Barjaktarević, Dejan Radević, Vladimir Mladenović, Veroljub Pajević i Verko Radosavljević.