XS
SM
MD
LG

Stamenković pogodio na debiju

Tek što je potpisao ugovor s bugarskim drugoligašem Botevom Vrace nekadašnji napadač Kozare iz Gradiške Uroš Stamenković u zvaničnom debiju postigao je pogodak i već na startu pokazao da će biti pojačanje za najstariji klub u Bugarskoj koji se bori za povratak u elitu.

Botev Vrace iz Plovdiva je sa rezultatom 4:1 pobedio gradskog rivala Spartak, a poslednji četvrti gol za nekadašnju Trakiju postigao je upravo Stamenković u 78. minutu. Tako je ovaj Majdanpečanin pokazao da se odlično snašao u novoj sredini u koju je stigao po preporuci nakedašnjeg golgetera beogradskog Partizana Valerija Božinova s kojim je odličan prijatelj.

-Šta da kažem osim toga da sam izuzetno srećan zbog gola već u prvoj utakmici za novi klub otkako sam potpisao ugovor. Samo da ovako nastavi. Hvala Bogu lopta me sluša i nastojaću i u narednim utakmicama, do početka prvenstva 24. februara da budem u odličnoj formi i da pružim maksimum. Iskreno nadam se da ću opravdati ukazano poverenje i da ćemo na leto slaviti titulu i povratak u Prvu ligu Bugarske – rekao je iz Bugarske Uroš Stamenković.

Novu priliku da pokađe svoj raskošni golgeterski talenat i umeće popularni Urke imaće već u subotu u novoj prijateljskoj utakmici protiv Komatova.

Uroš Stamenković