XS
SM
MD
LG
12.03.2011 N.Pavlović

Prijateljska utakmica: Jasenica 1911 - Radnički (K) 2:1

Na odlično pripremljenom terenu za igru, domaći igrači su ostvarili minimalnu pobedu. Na prvi gol se čekalo tačno pola sata, strelac je bio Maksimović i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. I u nastavku Palančani su bili agresivniji, pa su posle dest minuta igre preko Đokića povećali prednost. U obe ekipe su vršene zamene irača, tako da je rezervista Potić, minut pre kraja uspeo da savlada Avramovića i ublaži poraz . Narednog vikenda, Jasenica 1911 u nastavku prvenstva zone Dunav, ugostiće ekipu Šumadinca iz Brzana, s tim što u sredu u KUP takmičenju igra u Cerovcu sa istoimenim klubom, člane Podunavske okružne lige.

Garsdki stadion u Smederevskoj Palanci. Gledalaca oko 150. Sudija: Dušan Milojević ( Smed. Palanka ). Strelci: Maksimović 30, Đokić 55. minut za Jasenivu, a Potić u 89. minutu za Radnički.

JASENICA 1911: Tacković, Gačević, Didanović, Šuleić, Široki, Ilić, Janković, Đokić, Maksimović, Milošević, Perišić. Igrali su još: Avramović, Petrović, Radovanović, Đurđević, Đorđević, Pavlović, Dončić.
RADNIČKI: Kostić, Jekić, Petrić, Nikolić, Novaković, Mladenović, Savić, Nikola Kovačević, Nenad Kovačević, Banović, Milovanović. Igrali su još: Vujović, Dobrić, Potić, Majstorović, Zajić, Marković, Rajić.