XS
SM
MD
LG
02.03.2011 Ž. Radivojević

Čeda Matić, trener Donjeg Srema: Kockice se polako slažu

Pećinački srpskoligaš se vratio sa desetodnevnih priprema na Dojranu.. Žestoko se radilo, uz četiri kontrolne utakmice: pobede protiv Mladosti iz Lučana 2:1 i Belasice 1:0, uz dve nerešene utakmice 1:1 na turniru u Kavadarcima  protiv Tikveša i Pelistera (obe su izgubljene posle izvodjenja penala).
- Rezultati nam nisu bili u prvom planu - svodi utiske šef struke Čeda Matić - Najvažnije je bilo da ekipa izadje iz Pećinaca i da svi igrači budu na okupu, uz popravljanje opšte atmosfere. Vreme nas je poslužilo, te smo radili smo vrlo naporno, što mi moglo da bude odlučujuće u borbi za prvo mesto. Igrači su krajnje profesionalno odradjivali sve zadatke. Za ovaj period priprema ostavili su dobar utisak.

Tokom zimske pauze, ekipi se priključilo sedam novih igrača.
- Atmosfera u ekipi je na zadovoljavajućem nivou, ali može i mnogo bolje. „Hemija medju igračima“ je dobra, ali uklapanje novih igrača ide prilično teško. S obzirom da je reč o iskusnim profesionalcima i to će se podići na potreban nivo. U svakom slučaju, teren će sve pokazati. Do utakmice prvog prolećnog kola u Temerinu dobro ćemo se pripremiti, kao i za sve druge, jer će svi da „grizu“ protiv lidera. Klub je na vrlo visokom nivou, što moramo zadržati.