XS
SM
MD
LG

Erima hybrid ball - najprodavanija lopta na tržištu!

Na našim prostorima pre tri godine se pojavila Erima sportska oprema i vrlo brzo je postala nezamenjljiva za više od 70 klubova širom Srbije. Poznati nemački brend se odavno dokazao u Evropi po kvalitetu i prepoznatljivom dizajnu, a sada smo u prilici da kupujemo njihove proizvode i kod nas posredstvom firme "Biser sport".                                     

 

Firma "Biser sport" iz Ivanjice je generalni distributer Erime za područe Srbije. "Biser sport" je kompanija koja se odlikuje svojom ozbiljnošću u radu a to dokazuje činjenica da postoji i uspešno posluju više od 25 godina na domaćem tržištu. 

Iz specijalne ponude Erime se izdvaja njihov program fudbalskih lopti počev od ekstra kvalitetnih meč lopti pa do lopti za najmlađje. Erima lopte koriste klubovi, škole fudbala, baloni...   

Posebno se iz ponude izdvojila lopta ERIMA HYBRID BALL koja je trenutno najprodavanija na tržištu. Hybrid lopta je ručno šivena a potom lepljena, a šare na lopti su rađene po principu tetovaže tako da su ove lopte i posle godinu dana korišćenja nepromenjene. Uspevaju da odole izazovima travnatih terena, veštačke trave i martinela koje su karakteristične za balon sale. Svojim kvalitetom i cenom Hybrid ball je trenutno bez konkurencije na tržištu Srbije.