XS
SM
MD
LG

Bokseri kampa "Bali Balkan Boxing" testirani u Republičkom Zavodu za sport

Bokseri boks kampa "Bali Balkan Boxing" testirani su u Republičkom Zavodu za sport na Košutnjaku. Bokser Milan Piperski je pokazao visok stepen opšte fizičke pripremljenosti, što je osnov da nesmetano pređe na specifične bokserske treninge.
- U profesionalce prelazim sa visokim ambicijama, mnogo većim nego u amaterskom bosku. Uslovi koje imam u Bali Balkanboxingu, opremu, smeštaj, ishranu, finansije, pa sada i ova testiranja su ono o čemu sam uvek sanjao kao amaterski bokser. Testiranja su praktično neophodna u 21. veku i drago mi je da moj menadžment na to gleda kao nešto što se podrazumeva za šampionske rezultate. Na osnovu testova pravimo dalji plan i program treninga i nadam se da će sve rezultirati pobedom na Zlatiboru 14. januara"- rekao je Piperski koji će na Zlatiboru debitovati u profi ringu.
Pored Piperskog testirani su Adnan Buharalija, Veselin Kocoski i Miljan Rovčanin, koji će na Zlatiboru 14.januara 2011. boksovati protiv bugarskih boksera.

Darko Popivod, potpredsednik Bali-Balkanboxing:
- Zahvaljujemo se Republičkom zavodu za sport i direktoru Jasminku Pozdercu na gostoprimstvu i profesionalnosti.Testiranja trenutne utreniranosti boksera i njihove potencijale najnormalnija stvar je u zemljama koje brinu o sportistima i usmeravaju ih ka šampionskim vrhovima, što je slučaj i sa našim kampom. Naši bokseri će dobiti trening plan na osnovu rezultata testova i pripreme nastaviti na Zlatiboru gde ostaju do 14.januara kada u sportskoj dvorani  "Wai tai" imaju mečeve.