XS
SM
MD
LG

Uspešno održan 6. All Star mlađih kategorija

Proteklog vikenda šestu godinu za redom, uspešno je održana tradicionalna manifestacija All Star Mlađih kategorija Okružnog košarkaškog saveza Srem. Ove godine All Star MK održan je u Rumi, u saradnji sa ŽKK Ruma 92, KK Ru Koš, Ustanovom SC Ruma i Savezom sportova Opštine Ruma, kojima se ovim putem zahvaljujemo na doprinosu u organizaciji.

U programu manifestacije, odigrano je pet utakmica u kojima je učešće uzelo preko 160 najtalentovanijih i najkvalitetnijih igrača i igračica, kao i 18 trenera, iz klubova sa teritorije Srema. Utakmice su odigrane u sledećim kategorijama: Minibasket, Mlađi pioniri, Devojčice, Pioniri i Kadeti.

Tradiconalno, organizovano je i edukativno predavanje za trenere, kao i edukativno predavanje za sudije. Predavanje i pokazni trening, sa selekcijom pionira, održao je naš poznati stručnjak Vlada Vukoičić, a sa temom "Obuka i usavršavanje tehnike kod mlađih kategorija". Edukativno predavanje za mlade sudije održala je Jasmina Juras, internacionalni sudija i instruktor, koja je mladim kolegama prenela svoja iskustva iz bogate sudijske karijere. Predavači su pozdravili održavanje ovakvih manifestacija i predavanja i izrazili zadovoljstvo učešćem, uz obećanje da će se i ubuduće rado odazivati pozivima OKS-a Srem.

Tokom celog dana, kroz sportsku halu u Rumi je prošlo više stotina ljubitelja košarke, igrača, trenera, sudija, roditelja, košarkaških radnika, pa je ovo bio još jedan uspešno organizovan praznik košarke posvećen mlađim kategorijama. Svi učesnici dobili su pohvalnice a suorganizatori i predavači zahvalnice za učešće i doprinos u organizaciji šestog All Star-a MK OKS Srem.