XS
SM
MD
LG

Dva Marka jači od Crvenke

Neosvojivi bedem tokom predhodne dve godine, poklekao je pred naletima "svetaca". Početni ataci domaćih osujetila je odbrana gostiju na čelu sa iskusnim Boškom Gordićem, koji je ulivao sigurnost i mlađanim Nikoli Vukosavljeviću, Marku Mosiću i Đorđu Marjanoviću tako da su rutinski zaustavljali napade gostiju, a ako bi neka lopta i prošla tu je bio kapiten golman Veliki Nikola Bajski. Dominirali su "sveci" na sredini terena gde je iskusni Peđa Blagojević pokupio sve lopte i majstorski proigravao saigrače, Vlada Varagić se borio "lavovski" kao i na predhodnim utakmicama i sve duele u vazduhu je dobio, Marko Bugarčić je izgarao na terenu i odigrao defanzivu za pohvalu, Ognjen Sočević se poigravao po levoj strani sa odbranom domaćina, Goran Gajić je bio nezadrživ za goste tako da su ga nekoliko puta i grubo faulirali, ali sudija Krstić nije imao smelosti da domaćim igračima pokazuju žute kartone pa je samo jedan start Despotovića kaznio kartonom, ali je i Gajića opomenuo zbog navodnog simuliranja još u 15.minutu i stavio mu do znanja da može i da ga isključi. I pored toga Goran Gajić izdržao je sve provokacije i udaranja i pružio jednu od najboljih partija ove jeseni. Milan Krunić se nije upisao u listu strelaca ali je svoju igru podredio kolektivu, što je donelo rezultat. Sveti Stefan je došao u vođstvo u 33.minutu kada je Marko Mosić po desnoj strani od sredine terena prošetao celu odbranu gostiju ušao u šesnaesterac i kada su igrači Crvenke krenuli nadajući se da će Marko odigrati povratnu loptu napadačima gostiju, sevnula je desnica i lopta je završila iza leđa golmana Jotića.

Konačan rezultat utakmice postavio je drugi Marko ovaj put Bugarčić koji je matirao nemoćnog Jotića u 50. minutu. Imalo je još prilika i sa jedne i sa druge strane ali su strelci zakazali. Kod domaćih najagilniji je bio Abdula ali je nekoliko prilika propustio poslavši loptu pored gola. U drugo delu u igrau su ušli u ekipi gostiju Aleksandar Marinković, debitant Goran Makivić i Žare Ristić. Zaslužena pobeda gostiju koju su priznali i domaći igrači i predstavnici kluba, a i gledaoci su zadovoljni napustili igralište prikazanom predstavom, ali su zadovoljniji bili gostujući navijači kojih je bilo pedesetak i koji su tokom cele utakmice bodrili svoje igrače.
 
Igralište: Crvenke. Gledalaca: 100. Rezultat: CRVENKA - SVETI STEFAN 0:2). Sudija: Krstić Dušan, pomoćnici: Kljajić Bojan i Minić Đorđe. Delegat: Babić Vladimir. Strelci: Mosić Marko u 33. minutu i Bugarčić Marko u 50. minutu za Sveti Stefan.

CRVENKA: Jotić, Dedić (od 52. Kasemović), Despotović (od 75. Nikolić), Fazlijević, Radivojev, Dojčinović D. (od 57. Odžić), Milić, Vesović, Abdula, Dojčinović Ž. i Dimitrijević.
SVETI STEFAN: Bajski Nikola, Mosić Marko, Marjanović Đorđe, Vukosavljević Nikola, Gordić Boško, Varagić Vladimir, Gajić Goran (od 87. Ristić Žarko), Sočević Ognjen (od 75. Makivić Goran), Bugarčić Marko (od 70. Marinković Aleksandar), Blagojević Predrag i Krunić Milan. Nisu igrali: Mosić Miloš, Božičković Duško i Ćebić Igor.


Heroj 6 : 0 GAK
Mladost 4 : 1 Dunavac
Crvenka 0 : 2 Sveti Stefan
Mladi proleter 7 : 0 Kapedunum
Mabat 3 : 2 Olimpija
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Mladi proleter 4 4 0 0 12
2 Sveti Stefan 4 4 0 0 12
3 Heroj 4 3 0 1 9
4 Mladost 4 3 0 1 9
5 Crvenka 4 2 1 1 7
6 GAK 4 2 0 2 6
7 Mabat 4 1 0 3 3
8 Olimpija 4 0 1 3 1
9 Dunavac 4 0 0 4 0
10 Kapedunum 4 0 0 4 0