XS
SM
MD
LG

OFL Kraljevo: Bogdanović strelac sa "pola hektara"

U prvom kolu Opštinske lige Kraljevo, grupa Morava u Šumaricama, Šumadija je ugostila ekipu Miločajca iz Miločaja. Domaćini su od samog početka krenuli u ofanzivu i pripretili povoljnim prilikama koje je imao iskusni Nešović. Bilo je to u 2. i 5. minutu. Tri minuta kasnije prelep pogodak za vođstvo domaćina. Kao iz topa levicom je opalio Bogićević sa dvadesetak metara i savladao iznenađenog golmana Nikolu Petrovića. Najbolju priliku da poravna rezultat imao je Milosavljević koji se našao oči u oči sa vratarom domaćina koji je maestralno reagovao i spoasao svoju mrežu.

 

Detalj sa meča Šumadija - Miločajac foto: STOLE

U nastavku gledaoci su videli još četiri pogotka. Tri lopte su završile u mreži gostiju iz Miločaja a jedna iza leđa golmana Šumadije Jeftovića. Najpre je strelac bio Jovanović koji je u buketu igrača u golmanovom prostoru bio najprisebniji i glavom poslao loptu u mrežu. Pet minuta kasnije u listu strelaca upisao se Bogdanović. On je udarcem sa preko pedeset metara (!) iznenadio sve prisutne, svoje saigrače a posebno golmana gosujuće ekipe. Miločaj je postigao počasni gol a strelac je bio Arsenijević uz pomoć jednog odbrambenog igrača koji je promenio smer i lopta je odsela u desni donji ugao. Konačan rezultat postavio je Mijailović sa bele tačke. Pre toga je odlični sudija Simović opravdano je dosudio kazneni udarac posle prekršaja u šesnaestercu Miločaja.

ŠUMADIJA - MILOČAJAC 4:1 (1:0)

Šumarice. Igralište "Šumadije". Gledalaca 70. Sudija: Nenad Simović (Kraljevo) 7,5. Strelci: 1:0 Bogićević u 8. 2:0 Jovanović u 57. 3:0 Bogdanović u 62. 3:1 Arseniujević u 65. 4:1 Mijailović u 87. (jedanaesterac). Žuti kartoni: Mijailović, Bogićević (Šumadija), Đurović (Miločajac). Igrač utakmice: Bogićević (Šumadija)

ŠUAMADIJA: Jeftović 7, Nem. Milovanović 6,5, Bogdanović 7 (Vićentijević -), Mijailović 7, Jovanović 7, Veljović 7,5 Aleksić 7, Bogićević 7,5, Nešović 7, Nik. Milovanović 6,5, Obrenović 7 (Pavlović -)

MILOČAJAC: N. Petrović 6, Miković 6, Milosavljević 6,5, D. Grujičić 7, Novaković 6, D. Arsenijević 6,5, Trifunović 6, M. Arsenijević 7 (Kaplarević -), Stefanović 6 (Janićijević 6), M. Grujičić 6, Đurović 6 (Đ. Petrović 6,5)