XS
SM
MD
LG
04.07.2016 Administrator

Mihailo Tomković potpisao za grčku AO Trikalu
Sada već bivši kapiten Budućnosti iz Podgorice Mihailo Tomković potpisao je za ambiciozni grčki klub AO Trikala. Odlični i pouzdani štoper Podgoričana bio je velika želja grka koji su prošlu sezonu završili na deobi trećeg mesta i tako stali na samo korak od promocije u najelitniju grčku ligu.

Bilo je nekoliko klubova zainteresovanih za tvoje usluge, kako iz Grčke prve lige, tako i iz drugih zemalja, zašto si se odlučio za Trikalu?
- Upravo tako, imao sam nekoliko ponuda, ali projekat i ambicije AO Trikale su se poklopile sa mojim tako da nisam uopšte mnogo razmišljao. Takođe finansijska ponuda je bila takva da nisam mogao da je odbijem - kaže stameni Tomković.
 
Boravio si prethodnih dana kod predsednika kluba u njegovoj vili u Atini, upoznao si šefa stručnog štaba. Kakve utiske nosis?
- Stvarno su svi ostavili izuzetan utisak na mene. Zahvalio bih se i menadžeru Darku Mariću i ljudima iz njegove agencije koji su učinili sve da se ovaj transfer ostvari.
Dočekali su me na jedan fantastičan način i jedva čekam da otpočnemo pripreme za sledeću sezonu. Trener mi je već predočio u kakvoj ćemo formaciji igrati i šta očekuje od mene -prenosi nam utiske Mihajlo Tomković.

Kakve su ambicije kluba i kad počinjete sa radom?
- Jedini i apsolutni cilj kluba za sledeću sezonu je ulazak u najviši rang takmičenja. Predsednik je već doveo nekoliko kvalitetnih grčkih igrača, a pored mene uskoro će potpisati još nekoliko stranaca. Početak priprema je predviđen za 13.Jul, a do tada ću raditi po posebnom programu u Podgorici - zadovoljan je obavljen poslom popularni Batko.