XS
SM
MD
LG

Biciklizam: Dve trke za vikend u Srbiji

Niški Železničar MBN, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Niša, Uprave za obrazovanje, kulturu i sport i Opštine Medijana a pod sponzorstvom Pekare MBN, organzovaće u subotu 12. juna trku za Ligu Srbije „Gradska slava sveti car Konstantin“.
- Trka će se voziti i u okviru obeležavanja velikog jubileja, 75 godina biciklizma u Nišu i postajanja i rada kluba – kaže sportski direktor Železničara MBN Miroljub Krstić. – Očekujemo dolazak najboljih naših biciklista, kojima će biti dobra prilika da provere formu pred trku „Kroz Srbiju“.

Start je u 11 časova ispred kasarne „Mija Stanimirović“, seniori i juniori voziće 90 kilometra, mlađi kadeti, kadeti i mastersi 46 kilometra.
U nedelju 13. juna Jastrebac će biti pun biciklista! Voziće se Prvi jastrebački maraton za Ligu Srbije u planinskom biciklizmu - FAM kup u organizacij Grupe ATP i kluba KPB Bela Stena iz Kruševca. Start je u 9,30 časova pred Planinarskim domom Žarko Žarić, i voziće se tri distance – veliki maraton na 62 kilometra (prijavnina 500 dinara), srednji maraton na 44 km (prijavnina 350 dinara) i mali maraton na 20km (prijavnina 250 dinara).