XS
SM
MD
LG
12.03.2016 Mijodrag Jakovljević

Radniku samo bod
Bijeljinski premijer ligaš Radnik danas je na Gradskom stadionu ugostio ekipu Olimpika iz Sarajeva kojeg je predvodio i novi trener Milimir Odović. Susret je završen miroljubivo 0:0 što je svakako veću uspijeh gostiju. Osrednja utakmica što se tiče  kvaliteta. U prvom deli treba zabilježiti udarac Srećkovića u 18. minutu ali Bandović brani. U drugom deli viđeno je više prilika, ali takođe bez realizacije. U 60. minutu najzrelija prilika na utakmici za goste iz Sarajeva. Brković izlazi sam pred Avdukića imao je mnogo prostora da savlada golmana Radnika, ali je promašio. Gost je i u 80. minutu zapretio, Hadžić šutira ali Avdukić je na mijestu. U 85. minutu rezervista u Radniku Stokić iz slobodnjaka pokušava ali bez uspeha.
 
SLAVKO PETROVIĆ - trener Radnika:  Ne možemo biti zadovoljni jer smo  planirali da osvojimo 3 boda. Olimpik je kvalitetno odigrao u fazi odbrane i nije nam dao previše šansi. To nje više ekipa koja je ranije bila. Imaju 7 novih startnih igrača, oni su iskusna ekipa koja se tako i prezentovala danas. Mi smo bili bolji za nijansu, ali je to nedovoljno da bi presudilo. Naše ambicije sada ostaju da prođemo u polufinale kupa BiH i da vrebamo naše  šanse gde se one pokažu. Ambicije su porasle, u gradu se tipuje da ćemo nekog dobiti 3:0 ili 4:0, a mi nismo baš toliko bauk ekipa - rekao je Petrović.
 
MILOMIR ODOVIĆ - trener Olimpika:  U prvom delu smo imali probleme kad imamo loptu. Nismo imali kontinuitet dodavanja. Protiv dobre ekipa Radnika su bile vezane noge, ali u drugom dijelu je bilo znatno bolje. Mislim da smo bili bliže pobijedi u drugom dijelu al, možemo biti zadovoljni jer sa novom ekipom u kojoj je 7 novih igrača još nismo sigurni koliko ko može. Nadam se da ovakve igre i rezultati neće izostati ni u nastavku sezone - rekao je Odović.

Gradski stadion. Gledalaca 500. Sudija  Husein Terzić (Travnik) 7. Žuti kartoni: S.Jakovljević, Hodžić (Radnik), Radović,Regoje (Olimpic).

RADNIK: Avdukić 7,  I.Jakovljević 7,Ostojić 7, S.Jakovljević 7, Memišević 8, Hodžić 7 (id 80 Vasić-)Maksimović 6 (od 66 Stokić-),Mašić 6, Janković 6 (og 85 Glišić ), Srećković 7, Obradović  6.
OLIMPIC:  Bandović 7, Milović 7, Radović 7,Vukomanović 7,Regoje 7, Hebibović 6 ( od 75 Anđušić-), Handžić 6,Muleomerović 6 Hadžić 7 Uzelac 6 (od 44 Zolj 6) Brković 6.