XS
SM
MD
LG

Posle Spartaka sledi derbi sa Zvezdom

Pobednički niz ekipa Banata je nastavila i u 15. kolu Super lige. Zrenjaninci su slavili protiv Spartaka u Subotici rezultatom 4 – 0.

Sledi derbi sa Zvezdom: Majstorović čeka Karakaševića

Banat – Spartak 4 – 0

1 – 0 Nađ Nemedi – Kostadinović 3:1

2 – 0 Majstorović – Gavrilović 3:0

3 – 0 Radonjić – Halas 3:1

4 – 0 Strugarević – Kostadinović 3:2

– Ovo je osmi uzastopni susret, koji smo dobili maksimalnim rezultatom, 4 – 0. Malo neizvesnosti je bilo jedino u poslednjem meču. Strugarević je gubio sa 2 – 0, ali je uspeo da preokrene meč u svoju korist i pobedi sa 3:2 – rekao je Ilija Majstorović.

Sledi derbi sa Zvezdom: Majstorović čeka Karakaševića

Nađ Nemedi je posle ovog meča otputovao u Indoneziju, gde će nastupati na Svetskom prvenstvu za seniore. Ostatak ekipe je, pojačan sa Popovićem iz Stenesa, bio u uzvratnoj poseti Vodovodu iz Osijeka, veoma organizovanom klubu, koji se bori za plej – of u hrvatskoj Super ligi.

– Naš trener, Žarko Zakić, nastupao je za Osijek od 1988 – 91. godine. Odatle je i potekla saradnja sa njima. Oni su bili pre dve nedelje kod nas, a mi smo im uzvratili posetu – dodao je Majstorović.

Svi igrači su odigrali po nekoliko mečeva sa kolegama iz Hrvatske. Majstorović je pobedio u svih 5 mečeva, po 4 pobede i 2 poraza imali su Strugarević i Radonjić, dok je Popović imao učinak 4 – 1.

Zrenjaninske stonotenisere očekuje pojedinačno prvenstvo Srbije u Nišu, 19. i 20. marta. Naredno kolo Super lige je na programu krajem marta, kada Crvena zvezda gostuje u “Medisonu”.