XS
SM
MD
LG

Srpskoligaš sa Tamiša hvata zalet

Fudbaleri Železničara svakodnevno treniraju pod nadzorom trenera Aleksandra Stevanovića, i njegovih saradnika Zvonka Lazarova i trenera golmana Vladimira Rastovića, a najuže rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom kluba Miroslavom Stanimirovićem preduzima sve kako bi se tim igrački pojačao i spremno dočekali start sezone. Trener Stevanović diktira težak rad i zadovoljan je zalaganjem igrača na treninzima koji bez pogovora izvršavaju svoje obaveze.

- Teško je, ali mi moramo ovaj period odraditi na najbolji način kako bi spremno ušli u novo prvenstvo. Svi igrači vredno rade i u utorak odigraćemo i prvu kontrolnu utakmicu.“ kaže Stevanović.

Ugovoreni su kontrolni mečevi protiv jakih rivala.

- Probvere sa prvoligašima Borčanima i Sinđelićem daće pravu sliku koliko možemo, naeravno kao i ostali mečevi. Želim da istaknem da će svi igrači imati dovoljno prilike da se nametnu svojom igrom za startnu postavu - kaže Stevanović.

Na treninzima ima dosta novajlija i sigurno da će tim biti dosta promenjen u odnosu na jesenji deo prvenstva.

- Blizu smo dogovora sa fudbalerima koji su potrebni, ali dok ne završimo sve formalnosti ne želim da govorim o imenima. Cilj nam je sredina tabele i verujem da kad se kompletiramo da taj tim to i može da ostvari  – kaže Stevanović.

Prvu proveru fudbaleri Doline imaće u utorak 09.februara kada će dočekati na svom terenu prvoligaša BSK Borču.