XS
SM
MD
LG

Izborna Skupština OFS Ruma: Slobodan Popović predsednik
Ljubitelji fudbala u rumskoj opštini, a i šire, s velikim interesovanjem su očekivali Izvornu Skupštinu OFS, koja je protekla u „vrlo mirnoj atmosferi“. Prisutne delegate Skupštine pozdravio je Goran Jović, predsednik Odbora FS Vojvodine za sprovođenje izbora. Pre samog glasanja, kandidature za predsednika povukli su Đorđe Beronja (Sloven) i Zoran Makević (Prvi maj), te su delegati Skupštine (23 s pravom glasa) za mandatara Izvršnog odbora jednoglasno izabrali Slobodana Popovića (Polet, Nikinci).

   - Svesni smo položaja u kojem se naši klubovi nalaze: stepena takmičenja i infrastrukture - istakao je Popović u svom prvom obraćanju - Zadatak svih nas je da rumski fudbal podignemo na mesto koje mu pripada. Ne mislim samo na klubove, već i na fudbalske sudije, delegate, instruktore…

Prvi saradnici novom predsedniku IO OFS Ruma biće: Zoran Jugović, Goran Zakić, Bogosav Đurić, Miladin Delić, Siniša Sremac i Vladimir Jocić. U Nadzornom odboru su: Velimir Milić, Sava Dobić i Jovan Savatić, a u Disciplinskoj komisiji: Milenko Adamović, Neven Božić i Vladimir Sečanski.

   Opštinski fudbalski savez Ruma se može pohvaliti sa „domaćinskim poslovanjem“. Trenutno na računu ima 2.872.529 dinara i 1.000.000 oročenih dinara.

 

Skupština OFS Ruma

Slobodan Popović, predsednik IO OFS Ruma