XS
SM
MD
LG

Madjari testiraju kadete
Naši najbolji kadeti sa nestrpljenjem iščekuju žrebanje za završni krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Azerbejdžanu narednog leta, ali stručni štab reprezentacije ne sedi skrštenih ruku. Zakazane su dve provere sa Madjarskom u Staroj Pazovi 8. decembra u 13h i 10. u 11h, a prozivci selektora Milana Djuričića će se u nedelju u podne odazvati 25 igrača.

Na spisku su golmani Aleksandar Popović (Partizan), Miloš Čupić (OFK Beograd), Vukašin Pilipović (Vojvodina), defanzivci Jovan Vlalukin i Strahinja Bošnjak iz Partizana, Julijan Popović (Bajer Leverkuzen), Nemanja Mićević (OFK Beograd), Ranko Veselinović (Vojvodina), Ranko Jokić (Crvena Zvezda), zatim vezisti Milentije Mišković (PAOK), Vladan Vidaković (Vojvodina), Nikola Kosanić (Hamburger), Milutin Djordjević (Lajpcig), Veljko Nikolić, Armin Djerlek (OFK Beograd), Njegoš Petrović (Rad), Stefan Mihajlović (Crvena Zvezda) i napadači Nikola Lakčević (OFK Beograd), Dragan Domuzin (Sport tim, Banjaluka) Predrag Radić (Čukarički), Miloš Zličić (Vojvodina) i Luka Ilić, Nemanja Tomašević i Dejan Joveljić iz Crvene Zvezde.  

Podsetimo naši su osvojili drugo mesto u kvalifikacionoj grupi igranoj u Luksemborgu, iza Austrije, a ispred Litvanije i domaćina i u žreb će ući iz trećeg šešira.