XS
SM
MD
LG

Budimpešta : Jelena Lukić iz Sombora dvanaesta na svetskom prvenstvu u fitnesu

SVETSKA , A NAŠA, JELENA

Prethodnog vikenda od 13-16. Novembra, održano je Svetsko Prvenstvo u fitnessu u Budimpešti, a kako smo već najavljivali, naša sugrađanka Jelena Lukić, članica Sportskog Aerobik I Fitness Tima “Kets “ iz Sombora, bila je deo reprezentacije Srbije I predstavljala našu Zemlju na najvećem takmičenju ove sezone u svetu fitnessa.

Iako Jelena ima samo 20 godina I jedna je od najmlađih učesnica ovog takmičenja, uspela je ući u polufinale I na taj način dokazati svoj status najperspektivnije juniorke u našoj Zemlji I šire. Jelena je zauzela 12 mesto na Svetu, nastupajući rame uz rame sa zrelim, dobro uvežbanim, svetski poznatim ženama-seniorkama.

Prednost joj je vreme koje za nju tek dolazi I mladost koja je u ovom trenu ispunjena iskustvom kakvo retko koji takmičar iz našeg malog grada može steći.

Da podsetimo Jelena je ove godine osvojila 2.mesto na Državnom Prvenstvu za seniorke, 3.mesto na Balkanskom za seniorke u Rumuniji, 5.mesto na Evropskom za juniorke u Španiji, 10.mesto na Evropskoj Olimpijadi u Azerbejdžanu I sada 12.mesto na Svetskom u Mađarskoj, naravno sve u fitness kategoriji, gde je potrebno kako vrhunski izvesti koreografiju, tako I imati dobro uvežbano, besprekorno telo.

Sportski Aerobik I Fitness Tim (SAFT) “ Kets”, zajedno sa Jelenom I trenerom Marijom Lukić se zahvaljuje svim ljudima koji su pomogli tokom godina da se ovaj klub održi, svima koji su verovali u naš uspeh I podržavali nas u našim nastojanjima.

Jelena u trenutku vežbe u Budimpešti