XS
SM
MD
LG
12.11.2015 Administrator

Dve paralelne skupštine za izbor u trenerskoj organizaciji Čačka!

Dok ljudi zaduženi za praćenje izbora u FSRZS odlaze samo na već unapred režirane Skupštine sa njihove strane, sama pojava gospodina Milana Živadinovića u Čačku omela ih je da naprave već unapred pripremljen scenario.


Na vratima prostorija FK "Polet" u Ljubiću trenere je sačekalo privatno obezbeđenje obučeno u trenerke Fudbalskog saveza Srbije koje je imalo spisak 35 trenera od ukupnog broja 110 trenera u Čačku. Preko 60 trenera koji su u Ljubić došli sa Neškom Milovanovićem nisu mogli da prisustvuju Skupštini, već samo oni čačanski treneri koji su uplatili članarinu FSO Ivanjica. Među trenerima kojima je bio zabranjen ulaz nalazile su se i legende čačanskog fudbala Dušan Ćuka Radonjić, Aleksandar Ivković Šerif, Miloljub Kovačević…

Podsetimo, većina čačanskih trenera koji su uredno uplatili članarinu matičnom savezu, Fudbalskom savezu grada Čačka, mirno je napustila Poletovo igralište u Ljubiću i svoju Skupštinu održala u prostorijama FSG Čačka u prisustvu Milana Živadinovića. Jednoglasnom odlukom čačanskih trenera za predsednika je izabran Neško Milovanović.

Na osnovu video snimka koji se pojavio postavlje se pitanje da li su ovi fudbalski izbori stvarno demokratski?