XS
SM
MD
LG

Renoviran stadion Topličanina, za svaku poziciju u timu minimum dva kvalitetna igrača
Uprava OFK Topličanin iskoristila je pauzu između dve sezone  kako bi renovirala stadion i tako  obezbedila maksimalne uslove za rad i odigravanje takmičarskih utakmica. – Na sam terenu zamenili smo busene u šesnaestercima i na centru a sredili smo i prostor ispred kućica za rezervne igrače. Sve svlačionice su uređene, vodovodna, kanalizaciona i elektro mreža je zamenjena. Ekonomat je potpuno uređen i popunjen a sređene su i kancelarije. Uradili smo izolaciju na tribinama i postavili sedišta. Stadion smo i spolja i unutra okrečili i uspeli da obezbedimo maksimalne uslove za rad svih selekcija u klubu. Sredstva za rekonstrukcuju obezbeđena su od FS RIS-a, lokalne samouprave i sponzora, rekao je Mirko Ćeranić, predsednik OFK Topličanin i dodao da je u planu da se uradi sistem za polivanje na pomoćnim terenima gde se očekuje pomoć lokalne samouprave.

DSC_1800

DSC_1799

Pored renoviranja stadiona uprava je mnogo uradila i na renoviranju prvog tima. Došla su brojna pojačanja a iz ekipe koja je završila prošlu sezonu niko nije otišao. Topličaninu su pristupili povratnik Aleksandar Jović, Ivan Kaličanin, Stefan Cvetković, Miloš Gligović, Petar Krstić i još nekoliko igrača koji su trenutno na probi.

DSC_1815

– Vodeći se iskustvom iz predhodnog perioda morali smo dovesti iskusne igrače na pozicijama koja su nam u prošloj sezoni škripele. Na svakoj poziciji sada imamo po dva kvalitetna igrača i sa ovakvim igračkim kadrom pretendujemo na prvo mesto što je i cilj kluba. Sva deca koja su trenutno u Topličaninu su iz grada i okoline čime se ponosimo jer smo uspeli da pojedine igrače koji su  napustili naše redove vratimo u matični klub, istakao je Ćeranić dodajući da će politika kluba u narednom periodu biti forsiranje igrača iz omladinskog pogona.Od ove godine u klubu je ponovo aktivirana selekcija omladinaca, tako da Omladinska škola Topličanina sada ima pet selekcija.

DSC_1813