XS
SM
MD
LG

Stanisavljević se vraća na teren Katpoint Arene

 

Zna se ko je najveća opasnost u Ligi

 

   Dugo će „po zlu“ pamtiti prijateljsku utakmicu protiv Radnika iz Bijeljine, (odigranu u SC FSS u Staroj Pazovi 14. februara) i 83. minut. Postigao je jedini gol na utakmici, ali se tom prilikom povredio i morao je na „prinudni dvomesečni odmor“. Srećom, po mnogima jedan od „najizrazitijih pojedinaca“ vraća se na teren i to baš „protiv svojih“: pre dolaska u u Donji Srem, prošlog leta, Stanisavljević je igrao za „fomantičare sa Karaburme“.

   - Za vreme šestomesečnog igranja za OFK Beograd trenirali su me Milan Milanović, potom i Zlatko Krmpotić - kaže Stanisavljević - Njegove igre ne pratim, niti poznajem dovoljno igrače rivala, da bih rekao od koga preti najveća opasnost. Ja sam najveća opasnost u ovoj Ligi! Jednostavno, nikada ne gledam s kime igram. Najbitnije je da povreda zalečena i da oporavak teče dobro, čak odlično. Definitivno se vraćam, a možda ću u subotu biti u startnoj postavi Donjeg Srema. Koliko god budem igrao, OFK će imati „velike probleme“ da me zaustavi!

   Kako se privikavate na novog trenera?

   - Atmosfera je vrh - u svom stilu nastavlja Aleksandar Stanisavljević - Trener je ekstra!

   Sve u svemu, Aleksandar Stanisavljević je nepopravljivi optimista. Da li njegov optimizam „ima pokriće“ - znaće se u subotu po podne, kada sudija označi kraj utakmice Donji Srem - OFK Beograd.

 

 

Za Stanisavljevića povreda je ružna prošlost