XS
SM
MD
LG
13.12.2009 Ž.Radivojević

Prijateljska utakmica: Donji Srem – Novi Sad 2:2

Po vrlo hladnom vremernu rivali su pružili vrlo dopadljivu i borbenu igru igru.  Donji Srem je poveo golom Skurupana u 15. minutu, koji je na najbolji način „materijalizovao“ zaista lepu akciju.  Nakon prekršaja nad brzonogim Batijojom, Grozdanić je pokazao na  penal, koji je Bursać „pretvorio“ u gol .
U 60. minutu još jedan gol Skorupana, posle odličnog proigravanja Beronje. Prilike da postignu golove za Donji Srem propustili su Skorupan (65.) i Jovanović (78.). „Kazna“ je vrlo bruzo stigla, a to se pobrinuo Pastor, koji je u 82. minutu poravnao rezultat.

Popinci – Gledalaca: 50. Sudija: Branislav Grozdanić (Ogar). Strelci: Skorupan 15. i 60. minut (Donji Srem), Bursać 35. iz jedanaesterca i Pastor 82. minut.

DONJI SREM: Mandić, Karić, Kresojević, Curaković, Ćirić, Lakić-Pešić, Ristić, Bukorac, Skorupan, Beronja, Josimov. Igrali su još: Pavićević, Radišić, Antunov, Blanuša, Sremčević, Jovanović, Andrejić, Marković, DImitrijević i Vasiljević.
NOVI SAD: Vesić, Zeljković, Djukić, Dakić, Kovačević, Bajat, Kalčić, Zečević, Batijoja. Bursać, Djurdjević. Igrali su još: Jovanović, Pastor, Živković i Balabanović.