XS
SM
MD
LG

Nova hala za Dejvis kup

Kraljevčani su najzad dočekali da dobiju novu halu sportova. na otvaranju novog pre svega sportskog objekta okupilo se preko hiljadu građana. Vrpcu je presekla potpredsednica vlade Srbije i ministar infrastrukture Zorana Mihajlović, zajedno sa Tomislavom Iliće, gradonačelnikom Kraljeva i Nebojšom Simovićem, načelnikom Raškog okruga.

- Kraljevo je sportski grad i zaslužuje da ima ovakav objekat koji je namenjen najpre sportskim manifestacijama a zatim i ostalim kulturnim dešavanjima. Hala je napravljena uz veliki rad, uložen je ogroman napor i nadm se da će u njoj stasati nove generacije sportista. To je samo jedan od pomaka kada je u pitanju infrastruktura u ovom gradu i okolini - istakla je ministarka Mihajlović.

Sportska hala može da primi blizu četiri hiljade gledalaca, urađena je po najnovijij tehnologijom sa svim pratećim službama koji će je opsluživati. Prvi dogaćaj koji će ljubiutelji sporta moći da prate je meč Dejvis kupa u tenisu između Srbije i Hrvatske. Za ovaj duel u Kraljevu i široj okolini vlada izuzetno interesovanje a na programu je od 6. do 8. marta.

 

 

Zorana Mihajlović i novoj hali

Nova hala spremna da primi ljubitelje sporta foto: Stole