XS
SM
MD
LG

Žarko Andjelković: Naš kamp sudija najbolji u Srbiji

U organizaciji Stručno strukovne organizacije sudija Fudbalskog saveza grada Kruševca i fudbalskog saveza rasinskog okruga od 16 januara krenuo je sa radom kamp fudbalskih sudija. Rukovodstvo kampa na čelu sa predsednikom SSOS Rasinskog okruga Anđelković Žarkom, dugogodišnjim saveznim sudijom a danas posmatračem na jelen super ligi, kome su u radu pomagale instruktori i aktivne sudije koje se nalaze na listama super i srpske lige, i to Anđelković Dejan, Rasinac Darko, Andrejić Čedomir, Milić Bojan i instruktori suđenja Stefanović Saša i Nikolić Mladen, imali su lep zadatak da svoje nove kolege, a bilo ih je ukupno 38, uvedu u sve tajne i lepote ovog časnog i nadasve poštenog poziva. Edukacija sudija obavljala se na terenima sportskog centra Kruševca gde su polaznici imali prilike da treniraju i testiraju svoju spremu po najnovijim normama iz RAP programa UEFE, i teoretska predavanja iz pravila fudbalske igre u prostorijama Fudbalskog saveza grada Kruševca.

Žarko Andjelković predsednik SSOS Rasinskog okruga i gradski većnik za sport

Inače Žarko Andjelković predsednik SSOS Rasinskog okruga kaže da će ovi kampovi biti stalna obaveza i FS Rasinskog okruga i njegove strukovne organizacije čiji je predsednik.

- Ne želimo da imamo situaciju kao neki savezi da nemamo sudije a kamoli da oni ne znaju svoj posao . Mi stariji moramo spremiti mlade,objasniti im tajne pistaljke i sudijskog barjačeta ali i lepog i primernog vladanja" završava Žarko Andjelković . Naš kamp je najbolji u Srbiji- slobodno napisite rekao nam je Andjelković.

 

Zajednička fotografija rukovodstva, predavača i mladih sudija na kampu