XS
SM
MD
LG

DLZ: Crnokosa - Metalac Takovo 3:1

U trećem kolu Druge lige "Zapad" odbojkaši Metalac Takovo doživeli su prvi poraz u šampionatu  u Kosjeriću od  ekipe Crnokose  rezultatom 3:1, po setovima (25:16; 24:26; 25:17; 25:21). Domaći tim je sasvim zasluženo slavio protiv do ovog kola lidera na tabeli ekipe Metalac Takova. U prvom i trećem setu vidjena je prava dominacija domaće ekipe, gosti su slabo odirali ova dva seta, tako da je domaćin bez puno problema rešio utakmicu u svoju korist. 
Drugi set je bio prepun uzbudjenja, ekipe su smenjivale u vodjstvu a onda su Milanovčani serijom od četiri uzstopna poena došli do 24:20 i četiri vezane set lopte, a onda na scenu stupaju sudije koje ne vide očigledne greske domaćih igarača i na semaforu stoji 24:24. Igrači Metalac Takova su smogli snage i ovaj set rešavaju u svoju korist. 
Četvrti  set je prica za sebe, igralo se poen za poen, do same završnice, a onda opet sudije stupaju na scenu. Najpre pri rezultatu 22:20, vide pecanje koje niko drugi u sali nije video, a zatim na 23:21, odličan servis koji su videli svi u Sali, sudije pokazuju da je lopta u autu, i samim tim poklanjaju meč loptu domaćim igračima.
Posle utakmice obe ekipe su bile nezadovoljne sudjenjem, i pokazalo se da sudijska organizacija na "derbi" mečeve mora slati arbitre sa mnogo više iskustva i znanja. Odbojkašima Metalac Takova ostaje da se spreme za naredni duel protiv ekipe Novog Pazara, koja slovi za najvećeg favorita prvenstva.