XS
SM
MD
LG

Hajduk (GT) pobednik kupa FSO Topola

U sredu 30.septembra 2009.godine na terenu u Gornjoj Trnavi odigrana je finalna utakmica kupa na nivou FSO Topola, između domaće ekipe Hajduka i Karađorđa iz Topole. Već u drugom minutu domaća ekipa je došla u vođstvo, a gol je posle solo akcije postigao Đorđević Milovan, majstorskim udarcem sa oko 18 metara. Odmah zatim, u devetom minutu, rezultat je povećan na 2:0 posle akcije koju je započeo Milovan Đorđević, koji je preciznim pasom pronašao Marka Mihailovića u kaznenom prostoru, a ovaj se odlično snašao i glavom sproveo loptu u mrežu. Posle toga je usledio pritisak na gol domaće ekipe, ali do promene rezultata je došlo tek posle dosuđenog jedanaesterca za goste. Kazneni udarac je dosuđen zbog igranja rukom Radovanović Miloša.Sa bele tačke je bio precizan Marinković Dejan i rezultat je smanjen na 2:1. U periodu koji sledi treba izdvojiti povredu golmana Hajduka Radivojević Miroslava koji je posle jednog sudara pvredio šaku i zbog toga morao da napusti igru. Umesto njega na gol je stao Mihailović Vladan. Pred sam kraj prvog poluvremena posle majstorski izvedenog prekida strelac je bio ponovo Mihailović Marko, koji je pobegao čuvarima i preciznim udarcem glavom loptu smestio u mrežu. Sa rezultatom 3:1 otišlo se na poluvreme.
U drugom poluvremenu se borba vodila uglavnom na sredini terena i pred golom domaće ekipe. Zadnja linija Hajduka je dobro funkcionisla. Posle prekršaja u šesnaestercu Hajduka, dosuđen je ponovo jedanaesterac u korist Karađorđa. Ponovo je Marinković bio precizan i rezultat je smanjen na 3:2. Do kraja utakmice ređali su se napadi Karađorđa, viđeno je nekoliko dobrih akcija, domaćoj ekipi je ponestalo svežine. U tom periodu igrači Karađorđa su pogađali prečku, stativu.... Meč je okončan rezultatom 3:2 i Hajduk je zabeležio svoj najveći uspeh u istoriji kluba osvojivši ovo takmičenje!

Stadion: Hajduka -  G.Trnava. Sudije: Popović Pavle ( Natalinci), Nikolić Zoran (Ovsište), Ristić Zoran (Donja Trnava). Delegat: Damnjanović Nenad (Žabare) .

Hajduk: Radivojević, (od 36.min. Mihailović V.), Radovanović, Stanišić, Janković, Vasiljević, Jelenić, Radojičić (od 51 min. Radosavljević), Mihailović M., Gavrilović, Obradović (od 64min. Marinković)
Karađorđe: Mastilović, Rosić, Mihailović Đ., Petrović, Lazarević, Radenković, Živanović (od 49 min.Lazić), Pavlović, Marinković D., Milovanović( od 49 min.Nikodijević).