XS
SM
MD
LG

Kup utakmica: Radjevac – Ribnica 2:3

Polufinalna kup utakmica Kolubarskog i Mačvanskog okruga za odbojkašice zasluženo je pripala gošćama iz Mionice. Sve pohvale za prikazanu igru pripadaju kadetkinjama Radjevca, koje su pružile snažan otpor drugoligaškoj ekipi Ribnice. Prvi set su rešile u svoju korist boljom igrom u drugoj polovini seta. Plod igre u drugom setu nadoknadjen je odličnom igrom u trećem setu kada je izgledalo da je domaćin na domak finala. Pobednik je ipak dobijen u petom setu. Do rezultata 5:5 igralo se poen za poen, a onda su gošće dodale gas i povele sa nedostižnih 14:7. Domaće igračice su do kraja uspele samo da ublaže poraz pa im je preostalo da boljoj ekipi čestita na pobedi od 3:2 (20:25, 25:15, 19:25, 25:17, 15:11). Interesantan je komentar trenera Đorđevića da je doveo ekipu da igra sa pačićima, a jedva uspeo da dođe do pobede.

U drugoj plufinalnoj utakmici odigranoj u Osečini između Osečine i Malog Zvornika uspešnije su bile gošće i pobedile maksimalnim rezultatom 3:0.

Krupanj: Hala osnovne škole. Gledalaca: oko 100. Sudije: Aleksandar Jovanović i Nikola Jakovljević (Valjevo). Zapisničar:  Vladimir Vićentić (Krupanj).

Radjevac: Radonjić, Đurić Milica, Simić, Đurić Gorica (libero), Josipović, Ranković, Vasiljević, Štefika, Mišković, Matić (kapiten), Teovanović.
Ribnica: Aleksić, Simić (kapiten), Novitavić, Mitrović, Ilić (libero), Maksimović, Petrović, Todorović