XS
SM
MD
LG

Odbojkaši Vranja kreću sa pripremama

Odbojkaši Vranja su počeli sa pripremama za sledeću sezonu u kojoj će se takmičiti u prvenstvu Druge lige "Istok". Pripreme će se za sada odvijati u Sportskoj Hali u Vranju, kao i na Gradskom Stadionu gde će se raditi na što boljoj fizičkoj pripremljenosti. Ekipa će trenirati  dva puta dnevno. Trener ekipe će biti Sladjan Radenković koji je u finišu prošle sezone preuzeo izuzetno mlad i perspektivan sastav Vranjanaca. Na čelu odbojkaškog kluba Vranje došlo je do promene u upravi, tako da će sa novim predsednikom Boškom Stojilkovićem ovaj maldi i poletan tim imati velike ambicije.
Prošle sezone ekipa Vranja je završila na 6. mestu Druge lige "Istok". Igrački kadar je ostao isti u odnosu na prošlu sezonu. Ekipu će predvoditi kapiten Nikola Randjelović, zatim tehničar Stefan Nikolić, korektor Marko Pozdnjakov koji je bio na širem spisku za kadetsku reprezentaciju Srbije i još dosta mladih igrača. Najstariji  u timu su pomenuti Randjelović i Nikolić koji su rodjeni 1991.godine. Prošla sezona je bila debitantska za ovaj sastav, tako da se očekuje od ovih momaka da budu još bolji, jer već nose iskustvo igranja u seniorskoj kategoriji.

Još uvek je neizvesno kada će drugi Vranjski klub u ovom stepenu takmicenja OK Mladost početi sa pripremama, jer su oni ove sezone izborili ulazak u Drugu ligu "Istok". Klub se do sada finansirao iz članarina mladjih kategorija, ali će im za buduće takmičenje  trebati znatno više novca, pa će ostati da se vidi kako će na to reagovati loklna samouprava.
U gradu se svi nadaju da će i OK Mladost postati jedna ozbiljna i stabilna ekipa, jer bi bilo zaista lepo da Vranje dobije "gradski derbi". Dueli dva gradska kluba bi pomogli da se još više omasovi ovaj sport medju mladima koji je već u ekspanziji. U poslednje četiri godine formirano je nekoliko škola odbojke, kako u ženskim tako i u muškim kategorijama. Vranje će težiti tome da postane jedan novi odbojkaški centar u Srbiji.