XS
SM
MD
LG

Fudbaleri Goča u jeku priprema

Već mesec dana na izuzetno dobro pripremljenim terenima SRC Raj pripremaju se fudbaleri Goča, koji su u prošloj sezoni ubedljivo osvojili prvo mesto u međuopštinskoj ligi Kraljevo. Ambicije Goča ne prestaju plasmanom u ligu Raškog okruga, nego će i ove godine pokušati da se domognu višeg ranga takmičenja.

Ekipu će i ove godine predvoditi trener Mirko Mijajlović koji će pored veterana Karavesovića, Gočanina, Marića, Žerađanina moći da računa i na prekaljene igrače kao što su Perović, Ilić, Stojković, Petrović, Skenderović koji će biti osnovna snaga u naporima da se izbori viši rang takmičenja.
-  Ono što krasi ovu ekipu je izvanredno drugarstvo, i spoj iskustva i mladosti, tako da se nadam da ćemo se lagano prošetati ovim rangom i ubedljivo savladati sve protivnike, jer smo realno najkvalitetnija ekipa - kaže jedan od najstarijih prvotimaca i kapiten Goča Goran Karavesović.

Treba podsetiti da je Goč 1990. godine bio član tadašnje Srpske lige zajedno sa Javorom, Sartidom, Loznicom, Mladim Radnikom, Budućnost Valjevo, Radničkim iz Kragujevca, Slogom iz Kraljeva, Slobodom iz Užica, da bi posle toga 2008 godine dospeo u Medjuopštinsku ligu Kraljeva, a sada se polako vraća tamo gde mu je i mesto, u Vrnjačkoj Banji kažu SRPSKA LIGA.