XS
SM
MD
LG

Bogutovačka Banja bolja od Studen Viteza

  Nisu uspeli fudbaleri Studen Viteza ni u trećem kolu da dođu do bodova, ovoga puta bolji od njih su bili gosti iz Bogutovačke Banje. Zamenili su domaćinstva ove dve ekipe zbog sabora u Studenici pa je tako Studen Vitez je bio domaćin, ali domaći fudbaleri nisu uspeli da obraduju svoje navijače. 
 
 Na samom početku utakmice videlo se da domaći imaju puno problema u odbrani. Gosti su već u 6. minutu imali priliku preko Kovačevića ali je njegov šut odbranio Radivojević. Isti igrač oprobao je šut i u 10. minutu ali je bio neprecizan. Već u sledećem napadu gosti su imali odličnu šansu kada je Gračanac izašao pred Radivojevića ali je opet golman domaćih dobro intervenisao. Imala je Bogutovačka Banja inicijativu, kontrolisala igru, i bila bolji rival u ovom periodu igre. Prvi šut ekipe Studen Viteza viđen je u 34. minutu kada je Vidojević loše šutirao glavom, a samo tri minuta kasnije domaći su imali najbolju priliku u prvom poluvremenu preko Milićevića koji je vrlo dobro izveo slobodan udarac ali je golman gostiju, Bojanić, bio odličan. Jedini gol na meču smo videli u 40. minutu. Gosti su izveli aut sa leve strane, odbrana domaćih je dozvolila Bačareviću da centrira, lopta je stigla do iskusnog Gračanca koji sa par metara lagano ubacio loptu u mrežu. 

 Drugo poluvreme je označilo ofanzivu domaćih pa su se tako ređale prilike pred golom Bogutovačke Banje. Pokušavali su Rakič i Živković ali su uglavnom bili neprecizni, ili je golman Bojanić, jedan od najboljih aktera ove utakmice, branio njihove pokušaje. Lepu priliku za domaće smo videli u 58. minutu kada je po desnoj strani lepo prošao Plašić, uputio centaršut, ali je Živković sa desetak metara neometano šutirao preko gola. Promašaje domaćih mogli su gosti da kazne u 70. minut kada je nakon greške na sredini veznih fudbalera Studen Viteza sinula kontra prilikom koje su čak trojica napadača Bogutovačke Banje izašli pred golmana Radivojevića, ali je Stanimirović bio prilično sebičan i šutirao je vrlo traljavo, pa je Radivojević svojom odbranom ostavio nadu domaćima da mogu da boda. A domaći su poslednju šansu vrednu pomena imali u 76. minutu, opet preko Živkovića. Opet je dobio loptu nakon centaršuta sa desne strane, ovoga puta centrirao je Đorđević, šutirao je glavom, ali je Bojanić već viđenu loptu u golu fenomenalnom paradom odbranio. Kako se bližio kraj utakmice, domaći igrači su bili sve nervozniji, pa je tako došlo i do koškanja između Plašića i Kovačevića, nakon čega im je prvi sudija, Baltić, opravdano pokazao put u svlačionicu. Do kraja utakmice drugi žuti pa crveni karton dobio je još jedan fudbaler domaćih, Baltić D., pa je tako Studen Vitez utakmicu završio sa devet igrača.

 Studen Vitez je ovim porazom ostao zakucan za dno tabele, a u sledećem kolu dočekuju ekipu BSK 2014, dok se Bogutovačka Banja popelana 4. poziciju i sledeće kolo gostuje ekipi Mladosti.

Strelci: Gračanac u 40. minutu, gledalaca: 70, sudije: Baltić, Radaković, Bojanić; žuti kartoni: Vučković (Studen Vitez), crveni kartoni: Plašić, Baltić (Studen Vitez), Kovačević (Bogutovačka Banja)

Studen Vitez: Radivojevič, Baltić D., Milićević, Živković, Borovićanin ( Dugalić od 46.), Đorđević, Dragićević, Vidojević ( Filipović od 68.), Plašić, Rakić( Baltić F. od 68.), Vučković

Bogutovačka Banja: Bojanić, Savićević, Racić, Cukić, Bačarević, Perišić, Vukomanović ( Brkušanin od 88.), Kovačević, Stanimirović (Milović od 57.), Bačarević, Gračanac ( Nikolić od 80.)


Progorelica 3 : 1 Omladinac
Musina reka 2 : 3 Mladost
Bogutovačka Banja 1 : 0 Studen Vitez
BSK 2014 0 : 2 Mlada krila
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Progorelica 3 2 1 0 7
2 Mladost 3 2 1 0 7
3 Musina reka 3 2 0 1 6
4 Bogutovačka Banja 3 2 0 1 6
5 Mlada krila 3 2 0 1 6
6 Omladinac 2 1 0 1 3
7 Žiča 2 0 0 2 0
8 BSK 2014 2 0 0 2 0
9 Studen Vitez (-1) 3 0 0 3 -1