XS
SM
MD
LG

Pionirska OLK: Metalac (K) - Bubamara (K) 2:0

Derbi utakmica okružne pionirske lige izmedju Metalaca i Bubamare 2:0 u pravom smislu te reči je opravdao očekivanja.Velika borba na terenu, gde su igrači i jedne i druge ekipe uz fer i korektnu igru dali svoj maksimum i pokazali veliku želju i volju da dodju do pobede. Dosta dinamična utakmica sa puno lepih poteza i akcija, koje su iz časa u čas oduševljavali prisutne ljubitelje fudbala, koji su u velikom broju došli da isprate ovu utakmicu. Ambijent na tribinama uz prisustvo skoro 300 gledalaca, koji se retko gde vidja i na utakmicama seniorskih ekipa, bili su dodatni motiv igračima obe ekipe, i u velikoj meri doprineli celokupnoj predstavi koja se odvijala na stadionu Metalaca, kod ložionice.
Domaći su u prvom poluvremenu stvorili tri lepe šanse za postizanje pogotka, ali nisu ih iskoristili, kao i gosti koji su imali svoje šanse ali u završnici akcije nisi bili dovoljno skoncentrisani.
U nastavku utakmice pritisak domaćih koji se na kraju isplatio, i koji su golovima Novakovića u 65. minutu i Milića u 75. minutu došli do veoma važne pobede. Gosti se nisu predavali pa su u dva navrata zapretili golmanu domaćih Petroviću, jednom su iskosa sa desne strane pogodili prečku istrčalog golmana domaćih a u drugoj situaciji u šansi jedan na jedan, golman domaćih je izašao kao pobednik. Treba pohvaliti i odlično sudjenje mladog sudije Košanina, koji je tokom cele utakmice kontrolisao situaciju na terenu.
 
Kraljevo - Stadion: Kod Ložionice. Gledalaca: oko 300 . Sudija: Momir Košanin. Strelci: Novaković u 65. minutu i Milić u 75 minutu. Igrač utakmice: Novaković Marko (Metalac).
 
Metalac: Petrović, Krsmanović, Milenković, Misirlić, Živković B, Novaković, Ćurčić, Vukadinović, Kocić, Djurović (kapiten), Milić. Igrali su još: Vuković, Djoković, Radovanović, Živković N, Vulić, Mijomanović, Živković D.
Bubamara: Dmitrović, Marinković, Ćosović, Novčić, Brajović, Bogdanović, Dabižljević (kapiten), Šaponjić, Pavlović, Janković, Radibratovic. Igrali su još: Žeradjanin, Županjac, Djorić, Stolić, Obradović.


Sledeća vest
Derbi kraj Tise