XS
SM
MD
LG

Danas akcija u Parmencu

Danima smo svedoci izraza humanosti i solidarnosti , a način na koji su se sportisti i sportski radnici organizovali, jedinstvo koje baš svi pokazuju u trenucima kada se saniraju posledice elementarne nepogode, čine nas srećnim i ponosnim.

Akcije pomoći sportskim klubovima čiji su objekti delimično ili potpuno uništeni kao i stanovništvu iz naših krajeva nisu protekle bez pomoći ljudi iz FS Moravičkog Okruga, Fudbalskog saveza Grada Čačka kao i nadležnih organa institucija, sudijske i trenerske organizacije.

U jedno od najugroženijih područja, Konjevići krenulo je oko dvadesetak sudija, instruktora i predstavnika rukovodstva saveza koji si tokom celog dana radili na čišćenju i sanaciji terena od poplava.

20140520_153425-1024x768To je samo prva „radna akcija“, uspešno obavljena, a danas ista ekipa mnogo brojnija sa pojačanjima radiće na sanaciji možda u čačanskom kraju najteže oštećenog, terena , fudbalskog kluba Parmenac.

20140520_085618-1024x614Svi su se mobilisali, žele da pomognu na svaki način da se prevaziđu problemi i sportistima ponovo omoguće nesmetani uslovi za treninge i odigravanje utakmica. Pre ovih akcija Fudbalski savez Grada Čačka izašao je u susret Jedinstvu iz Konjevića, Budućnosti iz Stančića i Premeći. Timu iz Konjevića donirana je veš mašina, Budućnosti su kupljene mreže dok su Premeći donirane kopačke.

20140521_102624-1024x768Kako najavljuju nadležni iz Fudbalskog saveza Grada Čačka, ovo sigurno neće biti kraj kada su u pitanju pomoć i donacije našim klubovima koji su pretrpeli nesagledive posledice od velike elementarne nepogode koja je zadesila naš grad i okolinu.