XS
SM
MD
LG

Kadeti: Šumadija 1903 - Šumadija Aranđelovac 4:2

Derbi na papiru ali tako nije bilo i na terenu. U susretu dve Šumadije upešniji su bili domaćini iz Kragujevca, pobedivši 4-2. Utakmica je loše počela po domaće igrače kardinalnom greškom domaćeg štopera Ljujica, i igrač gostiju se našao 1 na 1 sa golmanom i to naravno iskoristio 1-0 za goste. Nije prošlo desetak minuta sjajno se snašao Spasojevic u gostujućem šesnestercu i izjednačio na 1-1. Domaći su poveli kada je Vranić centrirao, a golman gostiju omašio celu loptu i to je 2-1 za Kragujevčane. Rezultatom 2-1 otšlo se na odmor.

Drugo poluvreme nije donelo ništa novo. Posle nekoliko minuta Kočić je izašao sam ispred golmana i pogodio prečku, ali odmah posle stiže kazna. Opet greškom Ljujića gosti dolaze do izjednačenja 2-2 i to je bilo sve od njih za danas. Nedugo zatim Nešković se sjajno snašao u gostujućem šesnesternu ,i iz velike gužve ubacio loptu u praznu mreežu 3-2.
Tačku na i stavlja Radosavljević koji prelepim udarcem iz kornera savladava nemoćnog golmana gostiju iz Aranđelovca. Utakmica je protekla u jednoj fer i korektnoj igri i uz više nego odlično suđenje.