XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Magnohrom - Omladinac (NS) 2:2

U sklopu priprema za nastavak prvenstva snage su odmerili gradski ligaš Magnohrom i zonaš Omladinac iz Novog Sela. Već u 2. minutu, posle sjajnog pasa Marka Vulića, kapiten domaćih Filipović se našao oči u oči sa Petrovićem, golman gostiju brani zicer. U 10. minutu Milenković vešto koristi neodlučnost defanzivaca domaćih, sam sebi stvara izglednu situaciju iz koje rutinski postiže pogodak. Zatim domaći preuzimaju inicijativu iz koje Nikolić u 18. minutu, posle nove odlične asistencije Vulića, za malo ne postiže gol. Potom domaći izvode korner, najviši u skoku je Marinković, a neko od igrača gostiju sa same gol linije izbacuje loptu u polje. Već u narednom naletu Debeljak krade loptu i sa nekih 35m postiže evro-gol, lobujući istrčalog golmana gostiju. Početak drugog poluvremena donosi ofanzivu domaćih, pa Filipović u 50. minutu pogađa prečku, lopta se odbija do Debeljaka koji ne uspeva da savlada Petrovića. Bolju igru u tom delu utakmice domaći materijalizuju u 61. minutu preko Mijailovića, koji iz drugog pokušaja postiže pogodak. U 80. minutu su domaći mogli da reše pitanje pobednika, ovoga puta Petrović izlazi kao pobednik iz duela sa Dimitrijevićem a u kontri Timko lobuje istrčalog Mirkovića-2: 2. Pet minuta pre kraja gosti nisu iskoristili penal, Mirković je odbranio Timkov šut i tako se iskupio za skrivljen jedanaesterac.

Prava je šteta što pripremnu utakmicu ove dve ekipe nije gledalo više od 30-ak gledalaca. Jer, svega je bilo, kao da je u pitanju bila borba za bodove koji i jednima i drugima život znače. Obe ekipe su pokazale zavidan nivo pripremljenosti za period od 2-3 nedelje do početka prvenstva.

Igralište: Stari aerodrom. Sudija: Dukić, Pomoćnici: Milenković i Bacić. Strelci: Debeljak u 20. i Mijailović u 61. (Magnohrom), a Milenković u 10. i Timko u 82. (Omladinac).

MAGNOHROM: Vasović, Mijailović, Petrić, Marinković, Rakić, Nikolić, Pantelić, Aleksandrović, Filipović, Debeljak, Vulić. Igrali su još: Mirković, Dimitrijević, Hasanbegović i Pavlović.

OMLADINAC N. SELO: Petrović, Ivanović, Ristić, Vesić, Tomović, Iričanin, Timko, Vukadinović, Milenković, Stevanović, Marinković. Igrali su još: Đorđević, Žerađanin i Seočanac.