XS
SM
MD
LG

KLZS: Klik - Šampion 59:80

Teže nego što se očekivalo kadeti Šampiona su ostvarili i petu ubedljivu pobedu nad neugodnom ekipom Klik iz Arilja. Kadeti Šampiona su malo opuštenije ušli u meč, s obzirom da su u prvom meču sa 50 poena razlike savladali današnje rivale.Pored toga, zbog povrede ponovo nije nastupio jedan od najboljih igrača Stefan Novaković, a u 15. minutu takođe jedan od nosilaca igre Lazar Vasilić doživeo je težak udarac u glavu, pa u nastavku utakmice nije ulazio u igru.
Ariljci su nastupili pojačani u odnosu na prvi meč sa 2 igrača, pa je rezultat toga bilo početno vođstvo Ariljaca od 6 poena razlike. Frenetična publika koja je stvorila brazilsku atmosferu nosila je mlade igrače iz Arilja skoro celo poluvreme.Ubrzo su se kadeti Šampiona konsolidovali i smanjili rezultat na kraju prve četvrtine na 17:18.Početkom druge četvrtine Šampion prelazi u minimalno vođstvo, ali se borbena domaća ekipa nije predavala.Ton igri Užičana davali su Pavle Pavlović i Sreten Knežević, pa je na semaforu na kraju prvog poluvremena pisalo 36:29 za Užičane. 
U trećoj četvrtini kadeti Šampiona još pojačavaju odbranu pa je prednost ubrzo postala dvocifrena.Ponovo je Mirko Petković pokazao svoje sjajne defanzivne sposobnosti, jer je kao i na prošlim utakmicama zaustavio najbolje protivničke igrače. Domaćin iz Arilja se nije predavao, ali kako je vreme odmicalo ponestajalo im je daha, a kvalitet kadeta Šampiona je postajao sve izraženiji. U poslednjoj četvrtini Užičani su povećali prednost na 20 poena razlike pa treneru domaćih nije preostalo ništa drugo da na kraju utakmice čestita pobedu treneru Šampiona, Nenadu Mandiću. Ovom pobedom kadeti Šampiona se nalaze na korak od plasmana u kvalitetnu ligu, i samo se čudo može desiti da se ne ostvari plasman među 8 najboljih ekipa moravičkog, zlatiborskog i šabačkog okruga. Najzaslužniji za pobedu bili su Pavlović, Knežević, Despić i Petković koji je pokazao i svoje realizatorske sposobnosti.U redovima Ariljaca solidni su bili Dadović i Marković.
Rezultat: Klik - Šampion 59:80, po četvrtinama (18:17,11:19,15:22,15:22).

Klik: Milić, Alempijević, Stanić 1, Bojović 5, Žunić 11, Tanasković 5, Blagojević 3, Dadović 10, Radović 5, Marković 13, Stanić, Mitrović 6.
Šampion: Vasilić 5, Despić 10, Popović L., Pavlović 20, Šopalović, Popović D. 4, Knežević 17, Vasiljević 3, Petković 16, Nedić 2, Antonijević, Perić 3.