XS
SM
MD
LG
18.01.2014 Administrator

Završen zimsku kamp Partizana i Obilića u Herceg Novom

Završen je Zimski fudbalski kamp FK "Partizan" u saradnji sa FK "Obilić Herceg Novi" u Herceg Novom. Grad mimozei njegov "Obilić" ugostio je tokom ove i prošle sedmice mališane iz mnogih zemalja sveta, sve one kojima su crno-bele boje u duši a u grudima im kuca srce Obilića.

Tačno u podne, u prelepoj sportskoj dvorani u Igalu uručene su diplomesvim polaznicima Kampa, kao i Partizanova zahvalnica predsedniku FK "Obilić Herceg Novi", gospodinu Predragu Vujnoviću. To je uradio gospodin Albert Nađ, sportski direktor Partizana. On se zahvalio bratskom "Obiliću" na trudu i uloženom entuzijazmu da sve protekne na nivou koji i priliči Partizanu, a to je onaj najviši, Evropski. Izrazio je uverenje da će ovo biti samo početak jedne dugoročne i plodne saradnje dva kluba.

Trener Omladinske škole Partizana, Zoran Kraljević je pohvalio je organizaciju i uslove koji su pruženi trenerima i polaznicima Kampa, uključujući smeštaj i hranu u novom hotelu "Kapri" u Igalu.

Direktorka marketinga FK "Obilić Herceg Novi", gospođa Milica Lučić istakla je trud svih učesnika Kampa i zajedničku želju da budu deo istog tima, onog pobedničkog. Zahvalila se roditeljima koji su imali veru u vrednosti i kvalitet "Partizanove" Omladinske škole, kao i svima koji su dali podršku ovom zajedničkom projektu dva bratska kluba. Posebna zahvalnost je iskazana Skupštini Opštine Herceg Novi kao i direktoru Sportske dvorane u Igalu, gospodinu Savu Moroviću, čoveku koji je učinio sve da termini koje je Partizan koristio uvek budu na raspolaganju našim gostima.

Podpredsednik SO Herceg Novi, gospodin Milan Vajagić, pozdravio je inicijativu da FK "Partizan" nastavi saradnju sa FK "Obilić Herceg Novi" i na taj način unapredi kvalitet sportskih i društvenih aktivnosti u Herceg Novom tokom zimske turističke sezone. To je lepa poruka svima u svetu da vide da su vrata našeg grada širom otvorena svim ljudima dobre volje.

Na kraju svega, i radosti i tuge. Radost zbog zadovoljstva koje su svi učesnici Kampa iskazali noseći "Partizanov" grb, trenirajući sa najboljim trenerima i boreći se za crno-bele boje a tuga jer se rastanak primakao. Ostaje nada da se opet ovim povodom okupimo i družimo, nadamo se ubrzo.

Puno vas pozdravlja i voli vaš FK "Obilić Herceg Novi".