XS
SM
MD
LG

Kadeti: Čačak 94 – Metalac Kraljevo 2:2

U utakmici 7. kola kadetske lige FSRZS u Čačku sastali su se domaći FK Čačak 94 i kraljevački Metalac, utakmica je zavrsena bez pobednika 2:2 (0:0). I pored očigledno lošeg sudjenja glavnog sudije Nedeljković Srdjana iz Užica (sa pomoćnicima), koji je vidno bio naklonjen domaćinima iz Čačka, puleni trenera Dejana Popovića uspeli su da prebrode sve nepravde koje su ih snasle u ovom meču,i da se sa gostovanja u Čačku vrate neporazeni.
Od samog pocetka utakmice domaći su krenuli odlučno u nameri da što pre postignu pogodak, ali u tome ih je u velikoj meri onemogućila odlična odbrana gostiju, koji su bez većih problema rešavali sve situacije u svoju korist. Do prve izglednije šanse čekalo se do 18.minuta, kada su domaći iz slobodnog udarca opasno zapretili golu gostiju Petroviću, ali prečka je u toj situaciji bila saveznik gostima iz grada na Ibru.Glavni sudija meča se nije ni malo libio, pa je u nekoliko navrata svirao nepostojeće prekršaje u blizini šesnaesterca gostiju, i na taj način pokušavao da bude što više u centru paznje, u tome je i uspeo.U prvom poluvremenu ni jedni ni drugi nisu uspeli da stvore neku konkretniju priliku važnu pomena, pa se na odmor otišlo bez golova.
Drugo poluvreme ali ista prica, sudija je nastavio po starom, ali momci iz Kraljeva su krenuli agresivnije i imali inicijativu, pa je iz takve igre došao i prvi pogodak na mecu. Sudija Nedeljković se setio da svira nešto i za goste pa je posle odlično izvedenog slobodnog udarca sa 30 metara, kapiten kraljevčana Pantelić Stevan doveo goste u prednost u 54 minutu. Medjutim, radost kraljevčana nije mnogo trajala, a za to se pobrinuo Pavlović Bogdan koji je posle centaršuta sa leve strane iskoristio smušenost odbrane gostiju i bez većih problema postigao pogodak u 61 minuta za 1:1. Po pravilu kada loptu u aut izbace igrači jedne ekipe, logično je da lopta pripadne drugoj ekipi, ali to izgleda da ne važi za prvog pomoćnog sudiju utakmice Marković Bojana koji je u takvoj situaciji loptu dosudio ekipi koja je loptu izbacila iz igre. Posle jedne takve situacije domaći su u 78 minutu uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist, a strelac je bio Grbović Nemanja.Gosti se nisu predavali napadali su i dalje, pa im se ta borba i zalaganje vratilo u 85 minutu, kada je posle pravog rvačkog zahvata u šesnaestercu oboren Jovanović Nikola, od strane golmana domaćih Mitrović Dragana, koji je dobio samo žuti karton. Siguran sa 11 metara bio je Pantelić Stefan, koji je postavio i konačan rezultat ove utakmice 2:2.

Rezultat: Čačak 94 – Metalac Kraljevo 2:2 (0:0) , Sc. Mladost – Čačak , gledalaca: 50 , strelci : Pavlović u 61’ , Grbović u 78’ za Čačak 94 , a Pantelić Stevan u 54’ i Pantelić Stefan u 85’ za Metalac. Igrač utakmice: Pantelić Stefan (Fk.Metalac); Opomenuti igrači: Simović u 78' i Mitrović u 85' za Čačak , a Petrović u 12' , Milutinović u 38' , Pantović u 65' i Usiljanin u 87' za Metalac; Sudija- Nedeljković Srdjan, pomoćnici -Markovic Bojan, Nedeljkovic Milan (Užice); Delegat: Matić Mića (Čačak)

Čačak 94: Mitrović, Grbović,Glišović, Savković, Cpajek, Simović, Marjanovic, Popović, Palibrk (Nedeljković), Zarić, Pavlović.
Metalac: Petrović (Šiljković), Bekovac, Matović (Djikić), Milutinović (Pantović), Pantelić Stevan,
Pantelić Stefan, Usiljanin, Djorić (Ristić), Gligorijević, Aćimović (Jovanović), Čukarić
(Negojević).