XS
SM
MD
LG
12.12.2013 Administrator

Potpisan Memorandum o saradnji između FON-a i Ministarstva omladine i sporta

Danas je na FON-u potpisan Memorandum o saradnji između Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. "Velika mi je čast i zadovoljstvo što danas potpisujemo ugovor o saradnji i partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta. Ovo je odlična prilika za studente da realizuju praksu radeći na raznim projektima Ministarstva omladine i sporta i da tu pokažu svoje menadžerske veštine iz mnogih oblasti. Zalagaćemo se da zajedno sa Ministarstvom učestvujemo u reorganizaciji univerzitetskog sporta i vraćanju fizičkog obrazovanja na fakultete." – izjavio je dekan, prof. dr Milan Martić.

"Ispred Ministarstva omladine i sporta, ali i kao vaš kolega, čast mi je i smatram velikom pobedom današnje potpisivanje ugovora o sardanji sa Fakultetom organizaionih nauka. Želja mi je da se glas mladih čuje i da radeći na projektima Ministarstva iskažu svoje ideje i mišljenja i pokažu stečena znanja. Vrata Ministarstva i moje kancelarije su ovorena za sve vas i vaše ideje, s toga čekujem maksimalni odziv i profesionalnost." – izjavio je ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić.

Ovom prilikom podeljene su zahvalnice sportskim ekipama FON-a koje su postigle najbolje rezultate u prethodnoj školskoj godini.