XS
SM
MD
LG

Borski bokseri prozivkom otpočeli pripreme za predstojeću sezonu

Borski bokserski klub „Feniks“ prozivkom takmičara u prostorijama kluba otpočeo letnje pripreme za predstojeću boksersku sezonu. U klubu zadovoljni prvim treningom po kome najavljuju uspešnu sezonu.

Pored pauze od dvadeset godina bokseri u gradu bakra ponovo su stali među konopce prošlog leta, a od septembra ih očekuju i takmičarski mečevi sa vršnjacima iz cele Srbije.

-Zadovoljan sam odzivom takmičara na prvom treningu. Cilj celog tima koji je na okupu godinu dana biće postizanje rezultata koji su izostali u poslednje dve decenije. U Boru bokseri nisu imali uslove za takmičenje i treniranje što sada nije slučaj. Bor će biti domaćin revijalnih turnira u boksu gde ćemo pred domaćom publikom imati priliku da dokažemo svoj kvalitet među konopcima – izjavio je predsednik kluba Mirko Đurić.

U klubu ima šest registrovanih muških takmičara sa kojima radi tim ljudi među kojima su Slobodan Veličkovski i Dragan Radojević Magila nekadašnji vicešampion stare Jugoslavije u boksu.

Svi zainteresovani Borani imaće priliku da upišu i besplatnu školu boksa, radnim danom od 19 sati u gornjoj galeriji JU Sportski centar u Boru. Kontak telefon za sve informacije: 060/27-27-744.

Bokserski klub „Feniks“ od 10.avgusta otputovaće na desetodnevne pripreme u sportskom odmaralištu Savača gde će celi stručni štab zajedno sa takmičarima uz treninge uigrati i spremiti takmičare za predstojeće borbe.

Kalendar za narednu sezonu i datumima revijalnih i takmičarskih mečeva dostaviće BOKSERSKI SAVEZ SRBIJE u narednim danima, koji ćete moći da pogledate na sportskom portalu Live SPORTA.


Sledeća vest
Derbi kraj Tise