XS
SM
MD
LG
02.08.2013 S.Blagojević

Održana konferencija Pomoravsko-timočke zone

Obrež jedno od najvećih sela Srbije ovih dana je fudbalski centar Istočne Srbije pored tradicionalnog turnira Milutin Mile Milojković  koji se održava na stadionu Juhora juče je u Obrežu organizovana i konferencija klubova Pomoravsko-Timočke zone na kojoj su učešće uzeli svi klubovi sem predstavnika Rembasa iz Resavice koji iz nepoznatih razloga nisu pristigli u Obrež. Na konferenciji su usvojeni izveštaji komesara za delegiranje službenih lica Miodraga Panića,izveštaj komesara za delegiranje delegata Dejana Andrejića a među brojnim gostima bili su i Blagoje Milošević generalni sekretar fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije, prof.Zoran Milenković predsednik opštine Varvarin,Slavoljub Petrović pomoćnik predsednika opštine Varvarin za omladinu i sport i mnogi drugi. Ipak najinteresantnije je bilo izvlačenje parova za narednu sezonu pa će se tako u prvom kolu 17 avgusta sresti sledeći parovi:

Majdanpek:  MAJDANPEK-BOR
Prahovo: DUNAV-ŽUPA
Obrež: JUHOR-RADNIČKI(Lubnica)
Bivolje: BORAC-REMBAS(Resavica)
Dragocvet: DRAGOCVET-SFS BORAC(Paraćin)
Rakitovo: LUGOMIR-RTANj(Boljevac)
Kruševac: TRAJAL_KABLOVI(Zaječar)
Bor: RUDAR-OZREN(Sokobanja)

Svakako da će najinteresantnije biti u Majdanpeku u duelu starih rivala ali ništa interesantnije neće biti ni u Prahovu gde Dunav dočekuje Župu sa velikim ambicijama za sam vrh tabele.

ZORAN ĐORĐEVIĆ PREDSEDNIK KONFERENCIJE KLUBOVA

Za novog predsednika konferencije klubova Pomoravsko-Timočke zone izabran je iskusni i dugogodišnji sportski radnik u protekloj sezoni sportski direktor Obrežana Zoran Đorđević a predlog za njegov izbor dali su predstavnici FK OZRENA iz SOKOBANjE.

OD NAREDNE SEZONE TRI ZONE

Odlukom Izvršnog odbora FS regiona Istočne Srbije ova sezona će biti poslednja u kojoj se klubovi takmiše u ovakvom formatu(umesto sadašnje dve zone od narednog leta imaćemo tri. Tasko će klubovi iz sadašnje Pomoravsko Timočke zone biti podeljeni na u dve nove zone jednu će činiti klubovi iz Rasinskog,Pomoravskog i Topličkog okruga a drugu klubovi iz Borskog,Zaječarskog i Nišavskog okruga.

FOTO GALERIJA: Slavoljub Petrović.

slika 1. Gen sekretar FS RIS a Blagoje Milošević, komesar za delegiranje sudija Dejan Andrejić (u prošlom mandatu bio komesar i delegirao delegate), Miodrag Panić komesar za delegiranje delegata u prošlom sazivu delegirao sudije)

slika 2. Zoran Đorđević novi predsednik konferencije klubova u sredini


slika 3. Predstavnik Bivoljskog Borca Mitič Ivan i Trajala Rade Jevtović


slika 4. Detalj sa konferencije