XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

"Brzi voz" trećom uzastopnom pobedom otiÅ”ao na zimski odmor

23.11.2019 B.Stojkovski

Utakmica Dinamo 1945- Borac (Sakule) 3-0

Fudbaleri "brzog voza"su trećom uzastopniom pobedom otiÅ”li na zasluženi zimski odmor, a protiv gostiju iz Sakula imali su viÅ”e od igre tokom celog susreta, ali su otpor gostiju slomili u drugom poluvremenu. Posle dvadeset minuta igre prvu priliku za domaćine propustio je Stanić kada je glavom Å”utirao pored gola Babića posle centarÅ”uta Stojanovskog. Nekoliko minuta kasnije Å arčević se izborio za priliku i iskosa Å”utirao pored stative gostiju iz Sakula. Do odlaska na odmor gosti koji su se orijentisali na kontranapade su pripretili preko Arsića i M.Jovanovića kada su sa nekih dvadeset metara Å”utirali pred stative domaćina.

U drugom bolja i ozbiljnija igra pulena trenera Žarka Todorovića dala je rezultata i tri gola u mreži Babića za novu povbedu "brzog voza" i četvrto mesto na tabeli. Desetak minuta igre i Stojanovski je Å”utirao sa nekih dvadeset metara iz slobodnjaka i lopta je zavrÅ”ila pored same stative. Posle dobrog izvedenog kornera Ahčina, Nedučić je sa nekih sedam metara nogom loptu poslao u mreži za vođstvo svog tima. Od tog minuta domaći tim nastavio je sa napadima i ređale su se prilike pred golom golmana Babića. Drugi pogodak je na meču posle prodora Stojanovskog po levoj strani i koji je centrirao, a Luka Belić poluvolejom zatresao mrežu i udvostručio prednost Pančevaca. Nekoliko minuta kasnije posle lepe akcije domaćih Terzić je iskosa Å”utirao i lopta je zavrÅ”ila na stativi Babića. Dva minuta pre kraja Terzić je proigrao Stojanovskog koji je izaÅ”ao ispred Babića i rutinski ga savladao za ubedljivu pobedu svog tima.Ā 

Dinamo 1945 ā€“ Borac (Sa) 3:0 (0:0)

Pančevo. Stadion: Gradski. Gledalaca: 300. Sudija: Mario Bogićević (Zrenjanim). Strelci: Nedučić u 61, Belić u 72, Stojanovski u 88 minuti. Žuti kartoni: Stupić, M.Jovanović, Krstović (Borac).

Dinamo 1945: Andžić, DaÅ”ić, Nedučić, Terzić, Milojević, (Stojanov), Ahčin, Å arčević (Đokić), Stanić (Belić), Stojanovski, Petrović, ČordaÅ”ić.

Borac (Sa):Babić, A.Å uÅ”njar, Stupić, DoÅ”en, Pavlović, Arsić, T.M.Dunjić, Čigoja (Marković), M.Jovanović (Simić), M.Dunjić, Krstović (U.Jovanović).

Ā 
Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina Dinamo 1945 Borac