XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Omladinci Čukaričkog odigrali fantastičan meč, slavili 7:2 protiv Partizana

13.09.2018 FK Čukarički

Omladinci Čukaričkog odigrali fantastičan meč, slavili 7:2 protiv Partizana u “Zemunelu”-AndrijaFratrović,MilutinVidosavljević-

U derbi meču šestog kola Omladinske lige Srbije i svakako jednom od derbija prvog dela sezone, Čukarički je na gostovanju Partizanu u “Zemunelu” ubedljivo slavio – 7:2.

Bila je to fantastična partija izabranika Velička Kaplanovića, koji su u svim segmentima nadigrali velikog rivala na njihovom terenu. Već na startu viđeno je u kom pravcu će se odvijati meč. Još u četvrtom minutu Čukarički je poveo golom Slobodana Rebežića, a samo šest minuta kasnije prednost je duplirao Milutin Vidosavljević.

Kapiten Partizana Jovan Kokir je sa dva brza pogotka doneo izjednačenje, pogađao je u 27. i 29. minutu, malo ko je tada mogao da predvidi da će Brđani ubedljivo slaviti. Ipak, goste je pokrenuo gol jednog u nizu omladinskih reprezentativaca iz redova belo-crnih, Andrije Fratrovića u 34. minutu.

U drugom poluvremenu na terenu kao da je postojala samo jedna ekipa. Već u 46. minutu svoj drugi pogodak postigao je Vidosavljević, a zatim su isto učinili Fratrović i Rebežić. Do kraja meča u listu strelaca za konačnih 7:2 upisao se i Predrag Radić.

Prezadovoljan zbog trijumfa, ali i racionalan u oceni meča posle meča u “Zemunelu” bio je trener omladinaca Čukaričkog Veličko Kaplanović.

- Nismo naravno očekivali ovako ubedljivu pobedu, velika je ovo stvar. Ali, za mene je najvažnije da smo igrom zaslužili ovakav rezultat, u svim segmentima nadigrali smo Partizan. Naša ekipa je odradila sve stvari onako kako smo se pre meča i dogovorili, momci su nagrađeni za trud i rad. Tri godine su zajedno, sada to dolazi na naplatu – rekao je Kaplanović, koji je potom istakao:

- Imamo veliki potencijal u ovom godištu. Lepo je što smo sad na prvom mestu na tabeli, ali to nam nije prioritet. I ranije sam isticao da ćemo u ovom sastavu igrati u prvom delu sezone, a potom će većina igrača u seniorski fudbal. Produkcija igrača za prvi tim nam je bio i ostao imperativ.

Posle šest kola u Omladinskoj ligi Srbije Čukarički je na prvom mestu, sa 16 bodova, ispred Vojvodine i Partizana sa po 15, odnosno Crvene zvezde koja je sakupila 13 bodova. U narednom, sedmom kolu, Čukarički će na terenu SC "Rakovica" u nedelju od 16 časova ugostiti ekipu Trajala.

Partizan – Čukarički 2:7 (2:3)

Strelci: 0:1 – Rebežić u 4, 0:2 – Vidosavljević u 10, 1:2 – Kokir u 27, 2:2 – Kokir u 29, 2:3 – Fratrović u 34, 2:4 – Vidosavljević u 46, 2:5 – Fratrović u 50, 2:6 – Rebežić u 55, 2:7 – Radić u 72. minutu.

Stadion: “Zemunelo”. Sudija: Srđan Jovanović. Pomoćnici: Uroš Stojković i Milan Mihajlović.

PARTIZAN: Vukanić, Radmanovac (od 80. Ćorković), Vujić, Pantazis, Balaž, Pavlović, Stanojlović (od 46. Vujanović), Novaković, Štulić (od 74. Tejić), Kokir, Janković (od 61. Arambašić).

ČUKARIČKI: Mićović, Ignjatović, Kamenović (od 70. Lončar), Fratrović, Terzić (od 81. Radovanović), Radić (od 81. Daničić), Rakonjac (od 77. Ristović), Vidosavljević (od 75. Mihailović), Nikčević, Bakić, Rebežić.

Omladinske lige Omladinske lige Omladinska liga Srbije Partizan Čukarički