XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Pobeda i remi protiv Rada na startu

19.08.2018 mojacrvenazvezda.net

Ovog vikenda odigrane su utakmice prvog kola liga za mlađe selekcije. Omladinci i kadeti Crvene zvezde na domaćem terenu odmerili su snage sa ekipom Rada. Dečaci rođeni 2001. godine remizirali su rezultatom 2:2, dok su kadeti pobedili sa 3:0.

Iako su crveno-beli omladinci igrali ofanzivnije i stvarali viÅ”e Å”ansi, posebno u drugom poluvremenu, na meču su viđena po dva gola na obe strane. Trener Bratislav Živković nakon utakmice istakao je da rezultat realno opisuje stanje na terenu u toku utakmice.

ā€“ Nismo odigrali utakmicu kako smo želeli, pravili smo greÅ”ke u fazi defanzive i to se vidi po rezultatu. U drugom poluvremenu smo bili odlučniji, viÅ”e smo napadali, ali moramo i to mnogo bolje da radimo u nastavku prvenstva. Već u sredu imaćemo priliku za popravni u Subotici ā€“ rekao je Živković.

Ā 

Omladinci: Crvena zvezda ā€“ Rad 2:2 (1:2)

Teren: Pomoćni teren stadiona ā€žRajko Mitićā€œ.Ā Sudija: Lukić Lazar.Ā Strelci: Burmaz u 30ā€™ i Stajić u 64ā€™ (FK Crvena zvezda) i GrubiÅ”ić u 25ā€™ i Stojanović u 45ā€™ (FK Rad).Ā Å½uti kartoni :Ā  Stajić u 45ā€™, Milikić u 56ā€™, Stojančić u 66ā€™ (FK Crvena zvezda) i Savić u 61ā€™ i Djorić u 89ā€™ (FK Rad).

FK Crvena zvezda : Krstović, Milisavljević, Stajić, Adžibaba (od 45ā€™ Stojančić), Savić, Milikić, Velikić (od 68ā€™ Dedijer), Stojanović (od 61ā€™ Ajdinović), Kupusović (od 52ā€™ Djorđević), Jočić, Burmaz.

FK Rad: Lekić, Rajković, Radojčić, Djorić, Čanić,Savić, Aleksić (od 84ā€™ Vujović), GrubiÅ”ić, Čumić, Dejanović (od 72ā€™ Vulović), Stojanović.

Posle svih pet pobeda, koliko su naÅ”i kadeti zabeležili na utakmicama u pripremnom period, dečaci predvođeni Slavoljubom Djorđevićem ostvarili su trijumf i u premijernom meču u sezoni. NaÅ”i kadeti su, uz sigurnu igru u odbrani, prikazali Å”ta sve umeju da urade u fazi napada. Svi prisutni na pomoćnom terenu iza juga Marakane mogli su da uživaju u mnoÅ”tvu atraktivnih poteza, izglednih prilika, uz tri pogotk

Kadeti: Crvena zvezda ā€“ Rad 3:0 (1:0)

Teren: Pomoćni teren stadiona ā€žRajko Mitićā€œ.Ā Sudija: Vasiljević MiloÅ”.Ā Strelci: Lukić u 17ā€™, Babić u 56ā€™ i Pantović u 88ā€™.Ā Å½uti kartoni :Ā  Radojčić u 33ā€™ i Maksimović u 81ā€™ (FK Rad).

FK Crvena zvezda : Ćopić, Maksimovć, Prijović, Matić, Lukić, Pisar, Njamculović (od 60ā€™ Mitrović), Ilić (od 51ā€™ Vasiljević), Babić (od 67ā€™ Pantović), Eleven (od 68ā€™ Piplica), Radulović (od 46ā€™ Djuričković).

FK Rad: NeÅ”ić, Crvenković(od 52ā€™ Gukić), Djorđević (od 68ā€™ Jevtić), Ćorović, Dobrijević (od 33ā€™ MiliÅ”ić), Mirković, Radojčić (od 60ā€™ Tokalić), Vasiljević, Mladenović, Deljanin, Dragović.

Omladinske lige Omladinske lige Omladinska liga Srbije Crvena Zvezda Rad