XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Sremska liga: Sloven ā€“ Sloboda 2:0

02.04.2017 Živko Radivojević

U sremskoligaÅ”kom karavanu, po svemu sudeći ā€“ ā€žjedna dilema manjeā€œ! Ljubitelji fudbala u ā€ždonjem delu Sremaā€œ, na osnovu pojačanja Slobode u zimskoj pauzi, očekivali su da se ekipa najozbiljnije uključiti u borbu za sam vrh tabele. Međutim, učinak od samo četiri osvojena boda u prva četiri prolećna kola je viÅ”e nego skroman! U na stadionu u Borkovačkoj dolini ponovilo se ā€žveć viđenoā€œ u timu iz Donjeg Tovarnika: neubedljiva igra i neefikasna igra, većina igraća se ā€žutopila u opÅ”te siviloā€œ! S druge strane, mlada ekipa Slovena dokazala je, joÅ” jednom, da se na njih mora računati. Ukratko, ono Å”to su imali ā€žna raspolaganjuā€œ ā€“ iskoristili su: Mandić u 20, odn. Vidović u 85. minutu.

- Čestitam gostima na korektnoj igri, a svojim momcima na zalaganju ā€“izjavio je Å”ef stručnog Å”taba Slovena DuÅ”ko Drljan ā€“ TeÅ”ko je bilo igrati protiv vrlo uskusne ekipe. Namera nam je bila da igramo, pre svega, strpljivo i da čekamo svoju Å”ansu. U tome smo i supeli. Moramo priznati: malo smo imali sreće! Gosti su bili malo viÅ”e nervozni. TeÅ”ko vreme za igru nikome nije prijalo.

Strelci: 1:0 Mandić u 20, 2:0 Vidović u 85. minutu. Ruma: Stadion u Borkovačkoj dolini. Gledalaca: 150. Sudija: Zoran Bazić (BeÅ”ka). Pomoćnici: Nikola Džaković (Inđija) i Robert Ipač (Maradik). Delegat: Stanko Majstorović (Stari Banovci). Žuti kartoni: Savić, Stojičić i Matić (Sloven), Ljubojević (Sloboda).

SLOVEN: Vasović, Savić, Radivojević, Mandić (od 55. Marković), Ninković, Jovanović, Pazarski, Stojičić (od 85. Stanić), JakÅ”ić, Vidović i Matić.

SLOBODA: Veljović, Z. Miličević, MiljuÅ”, Nović, Knežević, Trbović, PeriÅ”ić, Ljubojević (od 60. AŔćerić), Obradović, Mrkajić (od 75. Stojanović), G. Miličević (od 65. Simović).

Gol Mandića za 1:0!

Fudbal Fudbal PFL Sremska Mitrovica Sloven Sloboda