XS
SM
MD
LG

Golman Milinković spustio rampu

Domaćini su od prvog zvižduka sudoje krenuli u ofanzivu ne bi što pre stigli do prednosti. Ređale su se prilike za pogodak ali je godtujući vratar Milinković bio centralna figura. Tako su Tarailo u dva navrata, Bojanić i Petrović ostali kratkih rukava. Sa druge strane gosti iz Valjeva, koji su dosta mlađi od svojih rivala postavili igru koja se na lak način sprećčavala atake Kikera. Imali su i jedan šut na gol Kneževića ali je lopta otišla kraj leve stative.

Duel Dobrisavljevića i Petrovića

 

I nastavak kao preslikan. Domaćini su napadali, istina dosta neorganizovano a gosti su znalački branili a centralna figura i dalje je bio Stefan Milinković. Ipak, domaćini su postigli pogodak koji im daje nadu da mogu u revanšu da izvuku povoljan reziultat i plasiraju se u Kvalitetnu kadetsku ligu Srbije. Naime, u šesnaestercu Sewaka Dobrisavljević je na nepropisan način zasuatvio Gočobiju, sudija Živković pokazao na belu tačku a realizator je bio kapiten Joković. Do kraja domaćini napadaju ali su gosti iz Valjeva uspešno odolevali i na kraju se i radovali.

KIKER - SENjAK 1:0 (0:0)

KRALjEVO - Strelac: 1:0 Joković (jedanaesterac) u 75.minutu. Stadion kod Ložionice. Gledalaca 700. Sudija: Marko |ivković (Kragujevac) 8. Žuti karton. Golović (Senjak)

 

Opet pune tribine kod Ložionice Foto: Stole

 

KIKER: Knežević -, Bošković 7 (Šekularac -), Petrović 6,5 (Gočobija -), Karović 6,5, Joković 7, Trklja 6, Bukumira 6, Čamagić 6,5 (Gočobija -), Denić 6,5 (Mijailović -), Bojanić 6, Tarailo 6 (Zrnzević 7)

SENjAK: Milinković 9, Emreković 7, Tmušić 7, Tešić 6,5 (Josipović 6,5), Jović 7, Uskoković 6,5, Dobrisavljević 6,5, Golović 7, Stefanović 6,Aleksić 6 (Popović -), Ilić 7 (Marković -)

Igrač utakmice: Strefan Milinković (Senjak)

držali loptu u svojim nogama. Na golu je i dalje briljirao Milinković koji je bio pravi komandant svoje odbrane. Odluka o pobedniku pala iz kaznenog udarca. Dobrisavljević je neoprezno startovao na Gočobiju a sudija Živković je opravdano pokazao na belu tačku. Siguran je bio kapiten Joković. Sledi revanš za tri dana u Valjevu.