XS
SM
MD
LG

OFK Morava želi na vrh MOL Jablaničkog okruga

OFK Morava iz Leskovca je posle ispadanja iz Jablaničke okružne lige, odradila dobre pripreme, dobar prelazni rok i spremno dočekuje početak prvenstva u medjuopštinskoj ligi jablaničkog okruga. Predsednik Boško Milenković i potrpedsednik Nenad Ilić ukazali su šansu treneru Stevanoviću i njegovom pomocniku Iliću da i posle ispadanja iz okružne lige i dalje vode ,,popularni,, leskovacki klub.

Doveli smo dobra pojačanja - kaže Milenković. Doveli smo najviše igrača iz komšijskog FK Bobišta. Naši novi članovi su Miloš Zdravković, Marko Milovac, Igor Sokolović, Stefan Stamenković svi iz Bobišta, doveli smo golmana Miljana Petkovića iz Moravac Oriona, naš novi član je brzonogi Djordje Stefanović iz Bratstva iz Bramilovca kao i Marko Kovačević iz Turekovca. Spremni smo za start - reportira predsednik Milenković.

Pre svih smo krenuli pripreme, što je za medjuopštinsku ligu više nego dovoljno. Radili smo veoma dobro i spremni smo za trku koja počinje 25.avgusta. Bez poraza smo odigrali pripremni period. Savladali smo dva puta gradskog ligaša BSK iz Belanovca 8-3 i 2-0, sa drugim gradskim ligasem Milanovom odigrali 0-0, a u najačim proverama dobili okružnog ligaša Plantažu 2-0 i igrali sa Lemindom 2-2. Mogu da obećam navijačima veliku borbu i siguran povratak u okružnu ligu, jer kvalitetom to zaslužujemo-izjavio je pomoćni trener Ilić.

OFK Morava u prvom kolu 25.avgusta na igralištu kraj leskovačke autobuske stanice dočeku ekipu Mladosti iz Donje Lokošnice koja je došla iz najnižeg ranga takmičenja.