XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Pred svojim navijačima Starčevci slavili uz Huminatarnu akciju za Aleksandru

Humanitarna akcija u Starčevu za Aleksandru Gogić

Uprava kluba iz Starčeva na čelu sa predsednikom Igorom Matijaševićem odlučilo je da se od prodatih 500 ulaznica novac usmeri u humanitarne svrhe za pomoć Aleksandre Gogić. Domaći fudbaleri su pred punim tribinama imali motiv više i od prvog minuta krenuli ofanzivno ka golu Tomića.

 

U prvom poluvremenu pogodak za Starčevce postigao je Slobodan Gigović i otvorio put ka pobedi svog tima. U drugom poluvremenu donbra igra domaćih krunisana je sa tri pogotka u mreži Tomića, a čast gostiju spasao je Kovačević svojim golom.

Borac (S) - Polet (I) 4:1 (1:0)

Starčevo. Gledalaca: 500. Sudija: Veljko Gvozdenov (Vršac). Strelci: Gigović u 23, Đurković u 59, Marković u 79, Jankulov u 84 za Borac, Kovačević u 85 minutu za Polet. Crveni karton: trener Tekijaški u 87 minuti (Borac). Igrač utakmice: Gigović.

BORAC (S): Lapić, Arsenijević (Jankulov), Markov, Đuričić, Ivanović, Josimov (Mačkić ), Jovašević, Lukić, Gigović  (Vuković), Đurković (Marković), Graovac.

POLET (I): Tomić, Đukanović, Sanader (Simonović), Vasić (Brajković), Turkalj, Jaćimovski  (Pavlović ), Kovačević, Petrović , Pavlovski  (Novakov ), Skokna, Mladenović (Tanasković).

Zonske lige Zonske lige Vojvođanska liga "Istok" Borac Polet